Restování pro základ
založení zeleniny a tuku pro omáčku či ragů
Ala Mexický guláš



Komunistická podoba mexického guláše, drobné kousky dušeného hovězího s rýží, hráškem a sýrem.
Čechy a Morava 32 Kč / porceAzu po tatarsku




Dušené hovězí nakrájené na nudličky v téměř červené omáčce se sterilovanými okurkami.
Čechy a Morava 33 Kč / porceBaby kuřátko plněné parmskou šunkou





Baby kuře se žampiony portobello a provensálskou kaší.
Mezinárodní Fusion 132 Kč / porceBohdalovský závitek



Plněný hovězí závitek zelím a párkem, přelitý řidší tmavočervenou omáčkou, je Bohdalovský hovězí závitek
Čechy a Morava 20 Kč / porceBramborová polévka




Bramboračka je světlá polévka s brambor, hub a zeleniny, ale bramborová polévka muže být i velmi prostá na suroviny.
Čechy a Morava 3 Kč / porceBramborová polévka s houbami




Bramboračka je světlá polévka s houbami, bramborem a zeleninou.
Čechy a Morava 11 Kč / porceBratislavský guláš



Kousky hovězího přelité pikantní smetanovou omáčkou, aneb bratislavský guláš.
Čechy a Morava 33 Kč / porceBrazilský Feijoada s rýží a farofa




Feijoada je vynikající dušené vepřové a černé fazole, které se tradičně podávají s rýži i s čerstvými plátky pomeranče. V Brazílii se tento pokrm...
Brazílie 77 Kč / porceBujabéza -Bouillabaissa





Bujabéza je tradiční provensálská rybí polévka, původem z přístavu města Marseille
Francie 164 Kč / porceBuřtguláš de lux




Jídlo na levnou večeři je buřtguláš.
Čechy a Morava 13 Kč / porce