Šlehání

šlehání metlou ne robotické


Ananasové ravioly plněné tvarohem s madagaskarskou vanilkou s redukcí červeného vína a lesního ovoce

Ananasové ravioly jsou lehká a sladká tečka na závěr každého menu.

Evropa 19 Kč / porce Jiří Novák
dezerty, rychlé, šlehání, redukování detail »

Lahůdkové palačinky s džemem

Palačinky s jemnou vůní a chutí potřené džemem, nebo vším co vám chutná.

Mezinárodní Fusion 10 Kč / porce Vítek Preiszler
dezerty, rychlé, šlehání, smažení-fritování detail »

Tiramisu

Nejznámější italský desert ze sýru Mascarpone, piškotu Savoiardi a silné kávy.

Itálie 16 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, rychlé, šlehání, cukrářské postupy, dát do chladu detail »

Čokoládový krém

Čokoládový krém vhodný pro mnoho desertů

Čechy a Morava 16 Kč / porce Alena Hálová
dezerty, rychlé, vaření, postupy studené kuchyně, šlehání detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Kohout na červeném víně Coq au vin hlavní chod, restování pro základ, dušení Kohout na červeném víně Coq au vin
Plněná kalamára dalmatským rizotem hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, pečení Plněná kalamára dalmatským rizotem
Černé sépiové risotto s krevetovou omáčkou hlavní chod, dietní, vaření Černé sépiové risotto s krevetovou omáčkou