Vaření

Suroviny ponořené do tekutiny, která má bod varu


Arabský smažený falafel s cizrny a fazolí

Klasický falafel s cizrny obohatíme černými fazolemi.

Saudská Arabie 15 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, namočení, vaření, smažení-fritování detail »

Baby kuřátko plněné parmskou šunkou

Baby kuře se žampiony portobello a provensálskou kaší.

Mezinárodní Fusion 132 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, pečení, restování pro základ, vaření detail »

Bazalkové rizoto z rýže Arborio

Italské krémové rizoto s pestem a bazalkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 36 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření detail »

Běloruské bramborové placky

Brambory a houby, velmi tradiční běloruská kombinace.

Bělorusko 33 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, vaření, pečení, smažení-fritování detail »

Bílé klobásy, zelí, brambor

Německý pokrm, který zlidověl i u nás.

Německo 28 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení, vaření detail »

Bramborová polévka

Bramboračka je světlá polévka s brambor, hub a zeleniny, ale bramborová polévka muže být i velmi prostá na suroviny.

Čechy a Morava 3 Kč / porce Vítek Preiszler
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Bramborová polévka s houbami

Bramboračka je světlá polévka s houbami, bramborem a zeleninou.

Čechy a Morava 11 Kč / porce Vítek Preiszler
polévka, restování pro základ, vaření detail »

Bramborové placky

Nastrouhané vařené a syrové brambory s trochou mouky a vajec.

Čechy a Morava 3 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření, smažení-fritování detail »

Bramborový salát

Nejpopulárnější příloha v Čechách.

Čechy a Morava 13 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření, bez úpravy detail »

Bratislavský guláš

Kousky hovězího přelité pikantní smetanovou omáčkou, aneb bratislavský guláš.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Kuřecí špíz Saltimbocca teplý předkrm, dietní, rychlé, restování, pečení Kuřecí špíz Saltimbocca
Zvěřinový guláš na višňovém víně hlavní chod, restování pro základ, dušení Zvěřinový guláš na višňovém víně
Hovězí Wellington v houbách a anglické slanině hlavní chod, dietní, rychlé, restování, pečení, pečení Hovězí Wellington v houbách a anglické slanině