Vaření
Suroviny ponořené do tekutiny, která má bod varu
Arabský smažený falafel s cizrny a fazolí



Klasický falafel s cizrny obohatíme černými fazolemi.
Saudská Arabie 15 Kč / porceBaby kuřátko plněné parmskou šunkou





Baby kuře se žampiony portobello a provensálskou kaší.
Mezinárodní Fusion 132 Kč / porceBazalkové rizoto z rýže Arborio




Italské krémové rizoto s pestem a bazalkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.
Itálie 36 Kč / porceBěloruské bramborové placky





Brambory a houby, velmi tradiční běloruská kombinace.
Bělorusko 33 Kč / porceBílé klobásy, zelí, brambor



Německý pokrm, který zlidověl i u nás.
Německo 28 Kč / porceBramborová polévka




Bramboračka je světlá polévka s brambor, hub a zeleniny, ale bramborová polévka muže být i velmi prostá na suroviny.
Čechy a Morava 3 Kč / porceBramborová polévka s houbami




Bramboračka je světlá polévka s houbami, bramborem a zeleninou.
Čechy a Morava 11 Kč / porceBramborové placky



Nastrouhané vařené a syrové brambory s trochou mouky a vajec.
Čechy a Morava 3 Kč / porceBramborový salát




Nejpopulárnější příloha v Čechách.
Čechy a Morava 13 Kč / porceBratislavský guláš



Kousky hovězího přelité pikantní smetanovou omáčkou, aneb bratislavský guláš.
Čechy a Morava 33 Kč / porce