Jednoducha jídla

Americký sendvič

Americký sendvič je považovaný za mezinárodní rychlé občerstvení.

USA 43 Kč / porce Lenka
svačina, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Ananasové ravioly plněné tvarohem s madagaskarskou vanilkou s redukcí červeného vína a lesního ovoce

Ananasové ravioly jsou lehká a sladká tečka na závěr každého menu.

Evropa 19 Kč / porce Jiří Novák
dezerty, rychlé, šlehání, redukování detail »

Bábovka klasická

Nejoblíbenější český pečený desert, je právě bábovka. Kynutá bábovka je pracnější, ale výsledek je cítit poctivostí surovin.

Čechy a Morava 54 Kč / porce Vaclav Langer
dezerty, rychlé, pečení detail »

Bazalkové rizoto z rýže Arborio

Italské krémové rizoto s pestem a bazalkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 36 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření detail »

Beef steak na gratinovaných bramborách se smaženou cibulí

Lahodný steak s mangovou omáčkou, smetanovými bramborami a ovocnou omáčkou z manga.

Mezinárodní Fusion 187 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, grilování, pečení, gratinování detail »

Beefsteak na hořčičných tagliatelích

Kvalitní steak s pikantní dijonskou omáčkou v tagliatelích.

Itálie 128 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Beefsteak Pancheta se špenátovými bramborami a rajčaty

Hovězí steak zabalený v italském špeku s hořčicovou omáčkou.

Evropa 169 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Běloruské bramborové placky

Brambory a houby, velmi tradiční běloruská kombinace.

Bělorusko 33 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, vaření, pečení, smažení-fritování detail »

Bílé klobásy, zelí, brambor

Německý pokrm, který zlidověl i u nás.

Německo 28 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení, vaření detail »

Bílý chřest se šunkou a bramborem

Německý oblíbený chřest nám nesmí přebít žádná výrazná ingredience.

Německo 41 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, blanšírování detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Vánoční rybí polévka z kapra polévka, dietní, rychlé, restování, vaření Vánoční rybí polévka z kapra
Bramborák a bramboráčky příloha, rychlé, smažení-fritování Bramborák a bramboráčky