Nejlépe hodnocené recepty

Babiččina vánočka

Pletená vánoční (pomlázka), aneb poctivá máslová vánočka z osmy copů.

Čechy a Morava 48 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, pečení detail »

Bábovka klasická

Nejoblíbenější český pečený desert, je právě bábovka. Kynutá bábovka je pracnější, ale výsledek je cítit poctivostí surovin.

Čechy a Morava 54 Kč / porce Vaclav Langer
dezerty, rychlé, pečení detail »

Baby kuřátko plněné parmskou šunkou

Baby kuře se žampiony portobello a provensálskou kaší.

Mezinárodní Fusion 132 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, pečení, restování pro základ, vaření detail »

BBQ Chicken Heart - Grilované kuřecí srdíčka na jehle

Marinovaná kuřecí srdíčka na špízu s rajčatovým salátem a koriandrem.

USA 15 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, marinování, grilování detail »

Beef steak na gratinovaných bramborách se smaženou cibulí

Lahodný steak s mangovou omáčkou, smetanovými bramborami a ovocnou omáčkou z manga.

Mezinárodní Fusion 187 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, grilování, pečení, gratinování detail »

Beefsteak Pancheta se špenátovými bramborami a rajčaty

Hovězí steak zabalený v italském špeku s hořčicovou omáčkou.

Evropa 169 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Běloruské bramborové placky

Brambory a houby, velmi tradiční běloruská kombinace.

Bělorusko 33 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, vaření, pečení, smažení-fritování detail »

Bramborák a bramboráčky

Český lidový nesmrtelný bramborový pokrm. Bramboráčky.

Čechy a Morava 6 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, smažení-fritování detail »

Brownies - express

Pokud chcete připravit velmi rychle tuto velmi oblíbenou americkou pochoutku jen v jedné nádobě robota a do trouby vkládat do 10 minut po zahájení...

USA 23 Kč / porce Zdeněk
dezerty, rychlé, pečení detail »

Bujabéza -Bouillabaissa

Bujabéza je tradiční provensálská rybí polévka, původem z přístavu města Marseille

Francie 164 Kč / porce Mirek 0777
polévka, restování pro základ, vaření, postupy studené kuchyně detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz. hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz.
Nakládaný hermelín s čokoládovou redukcí studený předkrm, rychlé, marinování Nakládaný hermelín s čokoládovou redukcí
Caprese pomodori studený předkrm, dietní, rychlé Caprese pomodori