Nejlépe hodnocené recepty
Špagety ala Amatriciana italsky spaghetti





Klasická italská omáčka, ze špeku, vepřových líček a loupaných rajčat. Pocházející z města Amatrice, Amatriciana je jedním z nejznámějších omáček...
Itálie 38 Kč / porceŠpanělský ptáček





Dušený hovězí závitek plněný vařeným vejcem, okurkou, párkem nebo klobáskou, slaninou a cibulí. Tato varianta je obohacená o proužek kapie, který...
Čechy a Morava 50 Kč / porceŠpekový knedlík





Domácí knedlík z housky, špeku, slaniny a bílků.
Čechy a Morava 8 Kč / porceŠpíz z pěti druhů masa





Grilovaný špíz s bramborovou lodičkou a koprovo-česnekovou zakysanou smetanou.
Mezinárodní Fusion 66 Kč / porceTelecí líčka na červeném víně s cipolliny





Dnes stále populárnější surovina, ať telecí či hovězí líčka.
Francie 138 Kč / porceThajská pánev s jasmínovou rýží





Velmi pikantní provedení směsi zeleniny a plátků masa.
Thajsko 44 Kč / porceTomatová polévka





Rajčatová nebo chcete-li tomatová polévka může být i základem do jiných jídel, jako jsou pasti (italské těstoviny) atd.
Itálie 7 Kč / porceToskánská pizza Siena





Toskánská pizza Siena, jedna z variant jednoduché pizzy s minimem ingredienci. Rajčata, mozzarella, olivy, feferonky.
Itálie 33 Kč / porce