Nejlépe hodnocené recepty

Toulouse-Style Cassoulet

Cassoulet a chceteli casoulet nemá originál, protože jeho variace jsou i ve Francii veliké.

Francie 65 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, namočení, restování, pečení detail »

Tuňáková pomazánka

Ráno ke snídani na čerstvý chléb je tuňáková pomazánka výborná, stejně tak do toustu k odpolední svačině.

Evropa 8 Kč / porce Mirek 0777
pomazánky, pěny a koktejly, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Tuňákový tataráček na croutes

Tuňákový tataráček na opečeném světlém toustu.

Evropa 35 Kč / porce Mirek 0777
degustační studený, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Upečena Pražma královská v troubě

Pražma královská pečená na bramborách s rajčaty.

Chorvatsko 144 Kč / porce Tihana78
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, vaření detail »

Vánoční rybí polévka z kapra

Vánoční asi není ten správný název, ale rybí polévka z kapra je to co Čech, bohužel, častěji než o vánocích nedává.

Čechy a Morava 9 Kč / porce Mirek 0777
polévka, dietní, rychlé, restování, vaření detail »

Velikonoční telecí roláda

Telecí roláda na velikonoce, to je dobrota plněná nádivkou ze špenátu a s vajíčkovým salátem.

Evropa 68 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření detail »

Vepřové ledvinky s rýží

Na plátky nakrájené očištěné ledvinky v hnědé omáčce, lehce zjemněné chutí medu.

Čechy a Morava 15 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, dušení detail »

Vepřové řízečky s wasabi kaší

Medailonky z panenky obalené v japonské strouhance, prokládané pomerančem. Podávané s kaší dochucenou japonským wasabi křenem.

Mezinárodní Fusion 45 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, smažení-fritování detail »

Zavináč

Česká hospodská klasika k pivu.

Čechy a Morava 21 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, nakládání, postupy studené kuchyně, marinování detail »

Znojemské hovězí

Hovězí se sterilovanou okurkou.

Čechy a Morava 34 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Enchiladas hlavní chod, rychlé, restování, smažení-fritování Enchiladas
Hovězí ragú s mrkví a hráškem hlavní chod, dušení Hovězí ragú s mrkví a hráškem