Nejlépe hodnocené recepty
Toulouse-Style Cassoulet





Cassoulet a chceteli casoulet nemá originál, protože jeho variace jsou i ve Francii veliké.
Francie 65 Kč / porceTuňáková pomazánka





Ráno ke snídani na čerstvý chléb je tuňáková pomazánka výborná, stejně tak do toustu k odpolední svačině.
Evropa 8 Kč / porceTuňákový tataráček na croutes





Tuňákový tataráček na opečeném světlém toustu.
Evropa 35 Kč / porceUpečena Pražma královská v troubě





Pražma královská pečená na bramborách s rajčaty.
Chorvatsko 144 Kč / porceVánoční rybí polévka z kapra





Vánoční asi není ten správný název, ale rybí polévka z kapra je to co Čech, bohužel, častěji než o vánocích nedává.
Čechy a Morava 9 Kč / porceVelikonoční telecí roláda





Telecí roláda na velikonoce, to je dobrota plněná nádivkou ze špenátu a s vajíčkovým salátem.
Evropa 68 Kč / porceVepřové ledvinky s rýží





Na plátky nakrájené očištěné ledvinky v hnědé omáčce, lehce zjemněné chutí medu.
Čechy a Morava 15 Kč / porceVepřové řízečky s wasabi kaší





Medailonky z panenky obalené v japonské strouhance, prokládané pomerančem. Podávané s kaší dochucenou japonským wasabi křenem.
Mezinárodní Fusion 45 Kč / porceZnojemské hovězí





Hovězí se sterilovanou okurkou.
Čechy a Morava 34 Kč / porce