Nejlépe hodnocené recepty
Degustační trojkombinace





Pro hosty kteří důvěřují a v šesti osobách řeknou, že vše nechají na kuchaři si lze degustačně pohrát i z jídel pevného lístku.
Mezinárodní Fusion 213 Kč / porceDemi glace





Omáčka, ale také velmi silný vyredukovaný vývar, to je demi glace. Je tím nejzákladnějším základem každé profesionální kuchyně.
Francie 12 Kč / porceDušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s rýží





Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s bílou rýží je Malajsijský jídlo
Malajsie 78 Kč / porceEnchiladas





Mexické zapečené tortilly, ale trochu jinak.
Mexico 45 Kč / porceFilé z mořského vlka s baby zeleninou





na pomerančově-šafránovém másle
Středomoří 162 Kč / porceFilet candáta na citrónové omáčce





Delikatesní provedení citrónové omáčky s nejkvalitnější sladkovodní rybou.
Čechy a Morava 63 Kč / porceFilety Platýse na citrónové omáčce s provensálskou tarhoňou





Tarhoňa, výborná těstovina ze Slovenska, Maďarska a s lahodnou rybičkou.
Evropa 43 Kč / porceFrancouzská cibulová polévka





Cibulačka je pro labužníky. Holt kupte láhev bílého portského a pochopíte jednoduchost a kvalitu surovin.
Francie 22 Kč / porce