Nejlépe hodnocené recepty

Degustační trojkombinace

Pro hosty kteří důvěřují a v šesti osobách řeknou, že vše nechají na kuchaři si lze degustačně pohrát i z jídel pevného lístku.

Mezinárodní Fusion 213 Kč / porce Mirek 0777
degustační teplý, vaření detail »

Demi glace

Omáčka, ale také velmi silný vyredukovaný vývar, to je demi glace. Je tím nejzákladnějším základem každé profesionální kuchyně.

Francie 12 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, pečení, vaření, redukování detail »

Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s rýží

Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s bílou rýží je Malajsijský jídlo

Malajsie 78 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Empanadas

Taštičky s masem a rozinkami.

Argentina 4 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, pečení detail »

Enchiladas

Mexické zapečené tortilly, ale trochu jinak.

Mexico 45 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, restování, smažení-fritování detail »

Fajitas

Jídlo patřící do Tex-mex kuchyně je Fajita

Mexico 73 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování detail »

Filé z mořského vlka s baby zeleninou

na pomerančově-šafránovém másle

Středomoří 162 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, blanšírování detail »

Filet candáta na citrónové omáčce

Delikatesní provedení citrónové omáčky s nejkvalitnější sladkovodní rybou.

Čechy a Morava 63 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Filety Platýse na citrónové omáčce s provensálskou tarhoňou

Tarhoňa, výborná těstovina ze Slovenska, Maďarska a s lahodnou rybičkou.

Evropa 43 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení detail »

Francouzská cibulová polévka

Cibulačka je pro labužníky. Holt kupte láhev bílého portského a pochopíte jednoduchost a kvalitu surovin.

Francie 22 Kč / porce Vaclav Langer
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření, gratinování detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Bábovka klasická dezerty, rychlé, pečení Bábovka klasická
Pečené plněné brambory mletým masem nedělní oběd, rychlé, pečení Pečené plněné brambory mletým masem