Nejlépe hodnocené recepty
Francouzský guláš Daube





Hovězí provensálský, má lahodnou omáčku z červeného vína a vůni mnoha druhů koření.
Francie 62 Kč / porceFusili s tuňákem





Výborná kombinace : Fusili cherry rajčata, kapary, tuňák a mozzarella
Itálie 61 Kč / porceGnocchi se špenátem kuřecím masem





Italské jídlo - jen nebýt té smetany v něm, ale bez ní je to nejen pro Čecha nuda. Přesto bašta mnoha restaurací.
Itálie 41 Kč / porceHoubová omáčka





Houbová omáčka má mnoho podob a my se pokusíme si jich pár rozkrýt.
Evropa 43 Kč / porceHouskové kynuté knedlíky





... dívka se nemá vdát dřív, než umí uvařit kulaté české knedlíky z kynutého těsta. Naše česká podoba je jedinečná díky M.D.Rettigové.
Čechy a Morava 6 Kč / porceHovězí guláš





Český klasický guláš s českým houskovým knedlíkem je hovězí guláš.
Čechy a Morava 33 Kč / porceHovězí líčka na červeném víně s cipolinami





Dnes stále populárnější surovina, buď telecí či hovězí líčka.
Francie 67 Kč / porceHovězí na česneku





Hovězí na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem.
Čechy a Morava 45 Kč / porceHovězí na houbách





Hovězí maso na houbách s rýží nebo houskovým knedlíkem?
Čechy a Morava 53 Kč / porce