Nejlépe hodnocené recepty

Francouzský guláš Daube

Hovězí provensálský, má lahodnou omáčku z červeného vína a vůni mnoha druhů koření.

Francie 62 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Fusili s tuňákem

Výborná kombinace : Fusili cherry rajčata, kapary, tuňák a mozzarella

Itálie 61 Kč / porce Vaclav Langer
pasta (těstoviny), dietní, rychlé, restování pro základ, vaření na pánvi detail »

Gazpacho

Andaluská ledová zeleninová polévka.

Španělsko 8 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Gnocchi se špenátem kuřecím masem

Italské jídlo - jen nebýt té smetany v něm, ale bez ní je to nejen pro Čecha nuda. Přesto bašta mnoha restaurací.

Itálie 41 Kč / porce Mirek 0777
pasta (těstoviny), rychlé, restování, vaření na pánvi detail »

Houbová omáčka

Houbová omáčka má mnoho podob a my se pokusíme si jich pár rozkrýt.

Evropa 43 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, restování pro základ, vaření detail »

Houskové kynuté knedlíky

... dívka se nemá vdát dřív, než umí uvařit kulaté české knedlíky z kynutého těsta. Naše česká podoba je jedinečná díky M.D.Rettigové.

Čechy a Morava 6 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření detail »

Hovězí guláš

Český klasický guláš s českým houskovým knedlíkem je hovězí guláš.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dušení, restování pro základ detail »

Hovězí líčka na červeném víně s cipolinami

Dnes stále populárnější surovina, buď telecí či hovězí líčka.

Francie 67 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí na česneku

Hovězí na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem.

Čechy a Morava 45 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, dietní, vaření detail »

Hovězí na houbách

Hovězí maso na houbách s rýží nebo houskovým knedlíkem?

Čechy a Morava 53 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, dietní, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Toskánská pizza Siena hlavní chod, dietní, rychlé, pečení Toskánská pizza Siena
Gazpacho studený předkrm, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně Gazpacho
Hovězí svíčková s houskovým knedlíkem hlavní chod, marinování, restování pro základ, vaření Hovězí svíčková s houskovým knedlíkem