Nejlépe hodnocené recepty
Chilli con carne v pečených bramborách





Masové ragú s fazolemi.
USA 68 Kč / porceChléb český domácí





Doma pečený klasický český chléb
Čechy a Morava 5 Kč / porceChobotnice v rajčatech





Poctivá porce chobotnice v omáčce středomoří.
Chorvatsko 95 Kč / porceItalské rizoto s krevetami a chobtničkama





Rizoto ve smetanové omáčce s krevetami a vařenou chobotnicí. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.
Itálie 62 Kč / porceJablečný Tarte - Tatin





Jablečný Tarte - Tatin.
Francie 20 Kč / porceJelení svíčková (steak) na švestkové omáčce a kaštanovým pyré





Steak z jelení svíčkové se špekovým knedlíkem s chutí a vůní kaštanů.
Čechy a Morava 149 Kč / porceKachní prsíčka plněná sušenou švestkou, ořechy a zelím





Na brusinkové omáčce.
Čechy a Morava 86 Kč / porceKančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem.





Tři druhy masa na ovocném chlebu celerovém pyré a gratinovaným bramborem, doplněné kandovanou hruškou.
Čechy a Morava 137 Kč / porceKantonské kuře





Křehké křupavé plátky nakrájené z vykostěné kuřecí půlky.
Čína 42 Kč / porceKohout na červeném víně Coq au vin





Nazýváme také kohout po Burgundsku kohout na víně, neboť jeho příprava je opravdu stejná jako hovězí po Burgundsku.
Francie 87 Kč / porce