Nejlépe hodnocené recepty

Chilli con carne v pečených bramborách

Masové ragú s fazolemi.

USA 68 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Chléb český domácí

Doma pečený klasický český chléb

Čechy a Morava 5 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, hnětení těsta, pečení pečiva, bez úpravy detail »

Chobotnice v rajčatech

Poctivá porce chobotnice v omáčce středomoří.

Chorvatsko 95 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, vaření detail »

Italské rizoto s krevetami a chobtničkama

Rizoto ve smetanové omáčce s krevetami a vařenou chobotnicí. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 62 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, vaření, restování detail »

Jablečný Tarte - Tatin

Jablečný Tarte - Tatin.

Francie 20 Kč / porce Jan Matějka
dezerty, rychlé, pečení detail »

Jelení svíčková (steak) na švestkové omáčce a kaštanovým pyré

Steak z jelení svíčkové se špekovým knedlíkem s chutí a vůní kaštanů.

Čechy a Morava 149 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, marinování, vaření, pečení detail »

Kachní prsíčka plněná sušenou švestkou, ořechy a zelím

Na brusinkové omáčce.

Čechy a Morava 86 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Kančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem.

Tři druhy masa na ovocném chlebu celerovém pyré a gratinovaným bramborem, doplněné kandovanou hruškou.

Čechy a Morava 137 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, grilování, vaření, restování pro základ detail »

Kantonské kuře

Křehké křupavé plátky nakrájené z vykostěné kuřecí půlky.

Čína 42 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, smažení-fritování detail »

Kohout na červeném víně Coq au vin

Nazýváme také kohout po Burgundsku kohout na víně, neboť jeho příprava je opravdu stejná jako hovězí po Burgundsku.

Francie 87 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Omáčka rouille omáčka, rychlé Omáčka rouille
Špagety ala Amatriciana italsky spaghetti pasta (těstoviny), rychlé, restování pro základ, vaření Špagety ala Amatriciana italsky spaghetti
Španělský ptáček hlavní chod, dušení, vaření Španělský ptáček