Nejlépe hodnocené recepty

Konfitované kachni stehýnko se špekovým knedlíkem a červeným zelí

Deset hodin pomalu pečená stehýnka v přepuštěném másle.

Čechy a Morava 68 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, konfitování detail »

Koprová omáčka vejce

Pro někoho je koprová omáčka odpor a jiní na ni nedají dopustit.

Čechy a Morava 16 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Králík s olivami

Coniglio con olive taggiasche. Tedy králík s olivami je fantastickou pochoutkou z Italské oblasti Ligursko, kde má chov králíků velmi dlouhou tradici.

Itálie 77 Kč / porce Vítek Preiszler
nedělní oběd, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Krevetový salát s kuskusem

Krevety, rukola a kuskus v kokosovém mléku.

Mezinárodní Fusion 50 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, dietní, rychlé, restování, postupy studené kuchyně detail »

Krkonošské kyselo

Krkonošské kyselo je klasická regionální lahůdka

Čechy a Morava 30 Kč / porce Alena Hálová
polévka, rychlé, vaření detail »

Křepelčí stehýnka v křupavém kabátku

Sladkokyselá glazura a šťavnatá křepelčí stehýnka.

Mezinárodní Fusion 158 Kč / porce Vaclav Langer
teplý předkrm, rychlé, smažení-fritování, redukování, vaření detail »

Kulajda

Sladkokyselá polévka s koprem a houbami, to je kulajda. Česká oblíbená polévka, která má spousty variací.

Čechy a Morava 17 Kč / porce Mirek 0777
polévka, vaření detail »

Kuřecí prsíčka supreme se smrži na smetanové omáčce

Kuřecí prsíčka supreme se smrži na smetanové omáčce a mladém pórku.

Evropa 150 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, blanšírování detail »

Kuřecí prsíčko supreme na zeleninovém tian

Kuřecí prsíčko supreme v paramzánové krustě, na zeleninovém tian s paprikovým pure

Mezinárodní Fusion 75 Kč / porce Mirek 0777
nedělní oběd, dietní, pečení detail »

Kuřecí stehýnka v římském hrnci

Kuřecí stehýnka pečená s ovocem, mrkví a cibulí v římském hrnci.

Evropa 38 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, dušení, pečení, z jednoho hrnce detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Špekový knedlík příloha, rychlé, vaření v páře Špekový knedlík
Degustační trojkombinace degustační teplý, vaření Degustační trojkombinace
Jablečný Tarte - Tatin dezerty, rychlé, pečení Jablečný Tarte - Tatin