Nejlépe hodnocené recepty

Kuřecí špíz Saltimbocca

Kuřecí prsíčko s parmskou šunkou a čerstvou šalvějí.

Itálie 40 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, dietní, rychlé, restování, pečení detail »

Kváskový chléb

Domácí chléb kváskový

Čechy a Morava 98 Kč / porce Blanka Hradkova
pečivo detail »

Lasagne bolognese

Zapékané těstoviny s boloňskou omáčkou.

Itálie 48 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení detail »

Losos welington

Losos v listovém těstě, špenátu a kořenové zelenině na holandské omáčce.

Mezinárodní Fusion 87 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení, ve vodní lázni detail »

Lososové carpaccio

Tenké plátky lososa s rukolou.

Itálie 61 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, dietní, rychlé, bez úpravy detail »

Marinovaný losos A

Dokonalá chuť zastudena, dva dny marinovaného lososa.

Švédsko 40 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, marinování detail »

Marinovaný losos s ibiškovou redukcí a chipsy červené řepy

Studený předkrm plný chutí, které pomáhají vyniknout marinovanému lososu.

Mezinárodní Fusion 85 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, dietní, rychlé, marinování, postupy studené kuchyně detail »

Minestrone

Italská velká polévka je to v překladu. Ale jinak je to zeleninová polévka co dům dal. Nemá originál a proto je dle regionu a sezóny pozměňována.

Itálie 13 Kč / porce Vaclav Langer
polévka, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Moravský vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem

Moravský (vepřový) vrabec s bramborovým knedlíkem a špenátem

Čechy a Morava 31 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, namočení, pečení, pasírování detail »

Mořský vlk s pečenými brambůrkami a celerem

Celý čerstvý mořský vlk na středomořský způsob.

Středomoří 140 Kč / porce Pavla Knoblochová
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Degustační ratattouille degustační teplý, dietní, rychlé, restování Degustační ratattouille
Minestrone polévka, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření Minestrone
Plněné paprikové lusky na rajské omáčce hlavní chod, restování pro základ, dušení Plněné paprikové lusky na rajské omáčce