Nejlépe hodnocené recepty
Nadívané králičí stehno s mrkvovou kaší a bramborovými plackami





Nadívané stehno s kaší a plackami na celerové omáčce.
Čechy a Morava 57 Kč / porceNakládaný hermelín s čokoládovou redukcí





Nakládaný hermelín plný delikates z celé Evropy.
Čechy a Morava 53 Kč / porceOmáčka rouille





Omáčka rouille je vlastně česneková majonéza se šafránem
Francie 14 Kč / porcePanenka na pepřové omáčce s gratinovanými brambory





Degustační podoba hlavního jídla.
Evropa 48 Kč / porcePečené jehněčí koleno na višňovém víně se šťouchaným bramborem





Jehněčí kolénko se silnou omáčkou, meruňkou a výbornou variantou brambor.
Mezinárodní Fusion 130 Kč / porcePečené koleno





Křupavá kůrčička a šťavnaté masíčko, prostě vepřová mňamka „pečené kolínko“.
Čechy a Morava 88 Kč / porcePečené plněné brambory mletým masem





Pečené brambory na smetanovo-houbové omáčce. Plněné mletým hovězím. V Čechách oblíbené recepty v kategorii mletá masa.
Ukrajina 58 Kč / porcePenne s kuřecím masem, špenát a cherry rajčátky





Oblíbená kombinace pro těstoviny Penne s kuřecím, špenát a cherry rajčátky.
Itálie 41 Kč / porcePerníkový houskový kynutý knedlík





Perníkový houskový kynutý knedlík je povedenou variací na klasické houskové knedlíky.
Čechy a Morava 8 Kč / porcePizza alle cipolle





Pizza cipolle je v překladu s cibulí, přesto je s olivami a se sardelovými řezy.
Itálie 69 Kč / porce