Nejlépe hodnocené recepty

Nadívané králičí stehno s mrkvovou kaší a bramborovými plackami

Nadívané stehno s kaší a plackami na celerové omáčce.

Čechy a Morava 57 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení, vaření detail »

Nakládaný hermelín s čokoládovou redukcí

Nakládaný hermelín plný delikates z celé Evropy.

Čechy a Morava 53 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, rychlé, marinování detail »

Omáčka rouille

Omáčka rouille je vlastně česneková majonéza se šafránem

Francie 14 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, rychlé detail »

Panenka na pepřové omáčce s gratinovanými brambory

Degustační podoba hlavního jídla.

Evropa 48 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Pečené jehněčí koleno na višňovém víně se šťouchaným bramborem

Jehněčí kolénko se silnou omáčkou, meruňkou a výbornou variantou brambor.

Mezinárodní Fusion 130 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Pečené koleno

Křupavá kůrčička a šťavnaté masíčko, prostě vepřová mňamka „pečené kolínko“.

Čechy a Morava 88 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, vaření, pečení detail »

Pečené plněné brambory mletým masem

Pečené brambory na smetanovo-houbové omáčce. Plněné mletým hovězím. V Čechách oblíbené recepty v kategorii mletá masa.

Ukrajina 58 Kč / porce Mirek 0777
nedělní oběd, rychlé, pečení detail »

Penne s kuřecím masem, špenát a cherry rajčátky

Oblíbená kombinace pro těstoviny Penne s kuřecím, špenát a cherry rajčátky.

Itálie 41 Kč / porce Vaclav Langer
pasta (těstoviny), dietní, rychlé, restování, vaření detail »

Perníkový houskový kynutý knedlík

Perníkový houskový kynutý knedlík je povedenou variací na klasické houskové knedlíky.

Čechy a Morava 8 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření detail »

Pizza alle cipolle

Pizza cipolle je v překladu s cibulí, přesto je s olivami a se sardelovými řezy.

Itálie 69 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Plněné paprikové lusky na rajské omáčce hlavní chod, restování pro základ, dušení Plněné paprikové lusky na rajské omáčce
Gazpacho studený předkrm, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně Gazpacho
Pizza alle cipolle hlavní chod, rychlé, pečení Pizza alle cipolle