Základní údaje
IČO:
Logo: Beatrice hotel, U Jeňoura
Styl kuchyně: Čechy a Morava
Krátký popis:

Unikátní areál sklepních prostor s originální gastronomií – 100 % všech masných pochutin pochází z místní udírny a kuchyně. Taktéž vyrábějí vlastní dezerty. Vína z majitelovy produkce s kvalitním sommelierským servisem.
Okres: Hodonín
Město: Prušánky
Ulice: Prušánky-Nechory
WWW stránky: http://www.ujenoura.cz
Tel. číslo: 605 276 362

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Thajská pánev s jasmínovou rýží hlavní chod, dietní, rychlé, wok Thajská pánev s jasmínovou rýží
Perníkový houskový kynutý knedlík příloha, rychlé, vaření Perníkový houskový kynutý knedlík
Francouzská cibulová polévka polévka, rychlé, restování pro základ, vaření, gratinování Francouzská cibulová polévka