Základní údaje
IČO:
Logo: Čestr
Styl kuchyně: Čechy a Morava
Krátký popis:

Naši pradědové vyšlechtili tzv. český strakatý skot, odtud zkratka Čestr. Mistři řezníci nechávají maso patřičně vyzrát a zpracují i některé dnes opomíjené partie, které se zde znovu objevují na talíři. Pečlivě ošetřené plzeňské pivo z tanku.
Okres: Hlavní město Praha
Město: Praha 1
Ulice: Legerova 57
WWW stránky: http://www.ambi.cz
Tel. číslo: 222 727 851

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Běloruské bramborové placky hlavní chod, rychlé, vaření, pečení, smažení-fritování Běloruské bramborové placky
Demi glace omáčka, pečení, vaření, redukování Demi glace