Amboseli restaurant hotelu Alwyn Amboseli restaurant hotelu Alwyn
Základní údaje
IČO:
Logo: Amboseli restaurant hotelu Alwyn
Styl kuchyně: Mezinárodní Fusion
Krátký popis:

Amboseli Restaurant Zveme Vás na kulinářský zážitek a příjemné posezení do stylové restaurace Amboseli nebo na sklenku lahodného moku do útulného Lobby baru, ideálního pro obchodní schůzku či posezení s přáteli. Kulinářské speciality pro Vás připravuje šéfkuchař Miroslav Černohorský.
Okres: Hlavní město Praha
Město: Praha 8
Ulice: Vítkova 26
WWW stránky: http://www.amboselirestaurant.cz/cs/
Tel. číslo: +420 222 334 201

Komentáře - před komentováním se musíte přihlásit

Včera jsem byl na večeři a byl jsem více než příjemně překvapen a to nejen super jídlem, ale i přístupem personálu. Třikrát díky!
Výborná restaurace.

Ukázka jídel

Několik receptů, které se v této restauraci vaří. Mnoho dalších čeká na Vaši návštěvu :-)

Cordon bleu, také nesprávně psané Gordon blue

Slavný francouzský recept smažené kapsy z telecího masa, ementálu a kvalitní vepřové šunky.

Francie 95 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, smažení-fritování detail »

Čokoládovo lanýžový dort

Čokoládový dort s čokoládovým korpusem, krémem a polevou. Prostě všude čokoláda.

Rakousko 17 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, pečení, ve vodní lázni detail »

Degustační trojkombinace

Pro hosty kteří důvěřují a v šesti osobách řeknou, že vše nechají na kuchaři si lze degustačně pohrát i z jídel pevného lístku.

Mezinárodní Fusion 213 Kč / porce Mirek 0777
degustační teplý, vaření detail »

Dochucený hovězí tataráček

Předkrm nebo chuťovka k pivu, každopádně další nesmrtelné jídlo.

Čechy a Morava 69 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, smažení-fritování detail »

Hovězí guláš

Český klasický guláš s českým houskovým knedlíkem je hovězí guláš.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dušení, restování pro základ detail »

Hovězí líčka na červeném víně s cipolinami

Dnes stále populárnější surovina, buď telecí či hovězí líčka.

Francie 67 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí svíčková s houskovým knedlíkem

Pro mnohé vrchol české gastronomie, pro kuchaře zkouška odvahy. To je česká hovězí svíčková omáčka a houskovým knedlík s brusinkovým terčem.

Čechy a Morava 49 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, marinování, restování pro základ, vaření, redukování detail »

Konfitované kachni stehýnko se špekovým knedlíkem a červeným zelí

Deset hodin pomalu pečená stehýnka v přepuštěném másle.

Čechy a Morava 68 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, konfitování detail »

Kulajda

Sladkokyselá polévka s koprem a houbami, to je kulajda. Česká oblíbená polévka, která má spousty variací.

Čechy a Morava 17 Kč / porce Mirek 0777
polévka, vaření detail »

Kuřecí paličky v medovém glazé

na čínské zelenině s jasmínovou rýží

Čína 35 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení, wok detail »

Losos na špenátové omáčce s teplou zeleninou

Filet lososa se smetanovo-špenátovou omáčkou.

Evropa 60 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, vaření, pečení detail »

Losos welington

Losos v listovém těstě, špenátu a kořenové zelenině na holandské omáčce.

Mezinárodní Fusion 87 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení, ve vodní lázni detail »

Marinovaný losos A

Dokonalá chuť zastudena, dva dny marinovaného lososa.

Švédsko 40 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, marinování detail »

Marinovaný losos s ibiškovou redukcí a chipsy červené řepy

Studený předkrm plný chutí, které pomáhají vyniknout marinovanému lososu.

Mezinárodní Fusion 85 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, dietní, rychlé, marinování, postupy studené kuchyně detail »

Nadívané králičí stehno s mrkvovou kaší a bramborovými plackami

Nadívané stehno s kaší a plackami na celerové omáčce.

Čechy a Morava 57 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení, vaření detail »

Panenka na pepřové omáčce s gratinovanými brambory

Degustační podoba hlavního jídla.

Evropa 48 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Panenka špikovaná uzeninou

Pečená panenka nafilírovaná na hořčičné omáčce.

Evropa 21 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Pečené jehněčí koleno na višňovém víně se šťouchaným bramborem

Jehněčí kolénko se silnou omáčkou, meruňkou a výbornou variantou brambor.

Mezinárodní Fusion 130 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Pražma královská s opečeným bramborem a rajčaty

Celá pražma pečená s rozmarýnem.

Středomoří 167 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování detail »

Rizoto z rýže Arborio

Italské krémové rizoto. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 15 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření detail »

Salát Coleslaw

Perfektní salát ke steakům a pečenému či grilovanému masu. Prostě zelný salát coleslaw - nestojí skoro nic a je perfektní. Prý patentovaný pro KFC.

USA 4 Kč / porce Mirek 0777
přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Salát Coleslaw 80g

Perfektní salát ke steakům a pečenému či grilovanému masu. Prostě zelný salát coleslaw - nestojí skoro nic a je perfektní. Prý patentovaný pro KFC.

USA 3 Kč / porce Mirek 0777
přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Salát s dorůžova pečenou hovězí svíčkovou

S rukolou a marinovanou paprikou.

Evropa 114 Kč / porce Mirek 0777
velké saláty, dietní, rychlé, pečení, postupy studené kuchyně detail »

Steak tuňáka s mangovou omáčkou a vanilkovou kaší

Tuňák v kvalitě shashimi, zásadně rare upravený, na sladké ovocné omáčce.

Mezinárodní Fusion 141 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé detail »

Svatomartinská husa

Křupavá a šťavnatá husí 1/4 s nádivkou z drobů, červeného zelí a bramborový knedlík.

Čechy a Morava 189 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení, vaření detail »

Telecí líčka na červeném víně s cipolliny

Dnes stále populárnější surovina, ať telecí či hovězí líčka.

Francie 138 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Thajská pánev s jasmínovou rýží

Velmi pikantní provedení směsi zeleniny a plátků masa.

Thajsko 44 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, wok detail »

Velikonoční telecí roláda

Telecí roláda na velikonoce, to je dobrota plněná nádivkou ze špenátu a s vajíčkovým salátem.

Evropa 68 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření detail »

Vepřové ledvinky s rýží

Na plátky nakrájené očištěné ledvinky v hnědé omáčce, lehce zjemněné chutí medu.

Čechy a Morava 15 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, dušení detail »

Vepřové řízečky s wasabi kaší

Medailonky z panenky obalené v japonské strouhance, prokládané pomerančem. Podávané s kaší dochucenou japonským wasabi křenem.

Mezinárodní Fusion 45 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, smažení-fritování detail »

Zvěřinový guláš na višňovém víně

Zvěřinový guláš z divočáka s perníkovým knedlíkem

Čechy a Morava 89 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Mexický kuřecí wrap

Lehce pikantní masová směs s fazolkami v měkké tortille.

Mexico 35 Kč / porce Mirek 0777
svačina, rychlé, pečení, postupy studené kuchyně detail »

Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz.

Telecí roláda na velikonoce, to je dobrota plněná nádivkou ze špenátu a s vajíčkovým salátem.

Evropa 68 Kč / porce Gabi Anscombe
hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Běloruské bramborové placky hlavní chod, rychlé, vaření, pečení, smažení-fritování Běloruské bramborové placky
Špekový knedlík příloha, rychlé, vaření v páře Špekový knedlík
Kuřecí špíz Saltimbocca teplý předkrm, dietní, rychlé, restování, pečení Kuřecí špíz Saltimbocca