Amboseli restaurant hotelu Alwyn Amboseli restaurant hotelu Alwyn
Základní údaje
IČO:
Logo: Amboseli restaurant hotelu Alwyn
Styl kuchyně: Mezinárodní Fusion
Krátký popis:

Amboseli Restaurant Zveme Vás na kulinářský zážitek a příjemné posezení do stylové restaurace Amboseli nebo na sklenku lahodného moku do útulného Lobby baru, ideálního pro obchodní schůzku či posezení s přáteli. Kulinářské speciality pro Vás připravuje šéfkuchař Miroslav Černohorský.
Okres: Hlavní město Praha
Město: Praha 8
Ulice: Vítkova 26
WWW stránky: http://www.amboselirestaurant.cz/cs/
Tel. číslo: +420 222 334 201

Komentáře - před komentováním se musíte přihlásit

Včera jsem byl na večeři a byl jsem více než příjemně překvapen a to nejen super jídlem, ale i přístupem personálu. Třikrát díky!
Výborná restaurace.

Ukázka jídel

Několik receptů, které se v této restauraci vaří. Mnoho dalších čeká na Vaši návštěvu :-)

Cordon bleu, také nesprávně psané Gordon blue

Slavný francouzský recept smažené kapsy z telecího masa, ementálu a kvalitní vepřové šunky.

Francie 95 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, smažení-fritování detail »

Čokoládovo lanýžový dort

Čokoládový dort s čokoládovým korpusem, krémem a polevou. Prostě všude čokoláda.

Rakousko 17 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, pečení, ve vodní lázni detail »

Degustační trojkombinace

Pro hosty kteří důvěřují a v šesti osobách řeknou, že vše nechají na kuchaři si lze degustačně pohrát i z jídel pevného lístku.

Mezinárodní Fusion 213 Kč / porce Mirek 0777
degustační teplý, vaření detail »

Dochucený hovězí tataráček

Předkrm nebo chuťovka k pivu, každopádně další nesmrtelné jídlo.

Čechy a Morava 69 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, smažení-fritování detail »

Hovězí guláš

Český klasický guláš s českým houskovým knedlíkem je hovězí guláš.

Čechy a Morava 33 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dušení, restování pro základ detail »

Hovězí líčka na červeném víně s cipolinami

Dnes stále populárnější surovina, buď telecí či hovězí líčka.

Francie 67 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí svíčková s houskovým knedlíkem

Pro mnohé vrchol české gastronomie, pro kuchaře zkouška odvahy. To je česká hovězí svíčková omáčka a houskovým knedlík s brusinkovým terčem.

Čechy a Morava 49 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, marinování, restování pro základ, vaření, redukování detail »

Konfitované kachni stehýnko se špekovým knedlíkem a červeným zelí

Deset hodin pomalu pečená stehýnka v přepuštěném másle.

Čechy a Morava 68 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, konfitování detail »

Kulajda

Sladkokyselá polévka s koprem a houbami, to je kulajda. Česká oblíbená polévka, která má spousty variací.

Čechy a Morava 17 Kč / porce Mirek 0777
polévka, vaření detail »

Kuřecí paličky v medovém glazé

na čínské zelenině s jasmínovou rýží

Čína 35 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení, wok detail »

Losos na špenátové omáčce s teplou zeleninou

Filet lososa se smetanovo-špenátovou omáčkou.

Evropa 60 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, vaření, pečení detail »

Losos welington

Losos v listovém těstě, špenátu a kořenové zelenině na holandské omáčce.

Mezinárodní Fusion 87 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení, ve vodní lázni detail »

Marinovaný losos A

Dokonalá chuť zastudena, dva dny marinovaného lososa.

Švédsko 40 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, marinování detail »

Marinovaný losos s ibiškovou redukcí a chipsy červené řepy

Studený předkrm plný chutí, které pomáhají vyniknout marinovanému lososu.

Mezinárodní Fusion 85 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, dietní, rychlé, marinování, postupy studené kuchyně detail »

Nadívané králičí stehno s mrkvovou kaší a bramborovými plackami

Nadívané stehno s kaší a plackami na celerové omáčce.

Čechy a Morava 57 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení, vaření detail »

Panenka na pepřové omáčce s gratinovanými brambory

Degustační podoba hlavního jídla.

Evropa 48 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Panenka špikovaná uzeninou

Pečená panenka nafilírovaná na hořčičné omáčce.

Evropa 21 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Pečené jehněčí koleno na višňovém víně se šťouchaným bramborem

Jehněčí kolénko se silnou omáčkou, meruňkou a výbornou variantou brambor.

Mezinárodní Fusion 130 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Pražma královská s opečeným bramborem a rajčaty

Celá pražma pečená s rozmarýnem.

Středomoří 167 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, grilování detail »

Rizoto z rýže Arborio

Italské krémové rizoto. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 15 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření detail »

Salát Coleslaw

Perfektní salát ke steakům a pečenému či grilovanému masu. Prostě zelný salát coleslaw - nestojí skoro nic a je perfektní. Prý patentovaný pro KFC.

USA 4 Kč / porce Mirek 0777
přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Salát Coleslaw 80g

Perfektní salát ke steakům a pečenému či grilovanému masu. Prostě zelný salát coleslaw - nestojí skoro nic a je perfektní. Prý patentovaný pro KFC.

USA 3 Kč / porce Mirek 0777
přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Salát s dorůžova pečenou hovězí svíčkovou

S rukolou a marinovanou paprikou.

Evropa 114 Kč / porce Mirek 0777
velké saláty, dietní, rychlé, pečení, postupy studené kuchyně detail »

Steak tuňáka s mangovou omáčkou a vanilkovou kaší

Tuňák v kvalitě shashimi, zásadně rare upravený, na sladké ovocné omáčce.

Mezinárodní Fusion 141 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé detail »

Svatomartinská husa

Křupavá a šťavnatá husí 1/4 s nádivkou z drobů, červeného zelí a bramborový knedlík.

Čechy a Morava 189 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení, vaření detail »

Telecí líčka na červeném víně s cipolliny

Dnes stále populárnější surovina, ať telecí či hovězí líčka.

Francie 138 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Thajská pánev s jasmínovou rýží

Velmi pikantní provedení směsi zeleniny a plátků masa.

Thajsko 44 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, wok detail »

Velikonoční telecí roláda

Telecí roláda na velikonoce, to je dobrota plněná nádivkou ze špenátu a s vajíčkovým salátem.

Evropa 68 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření detail »

Vepřové ledvinky s rýží

Na plátky nakrájené očištěné ledvinky v hnědé omáčce, lehce zjemněné chutí medu.

Čechy a Morava 15 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, dušení detail »

Vepřové řízečky s wasabi kaší

Medailonky z panenky obalené v japonské strouhance, prokládané pomerančem. Podávané s kaší dochucenou japonským wasabi křenem.

Mezinárodní Fusion 45 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, smažení-fritování detail »

Zvěřinový guláš na višňovém víně

Zvěřinový guláš z divočáka s perníkovým knedlíkem

Čechy a Morava 89 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Mexický kuřecí wrap

Lehce pikantní masová směs s fazolkami v měkké tortille.

Mexico 35 Kč / porce Mirek 0777
svačina, rychlé, pečení, postupy studené kuchyně detail »

Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz.

Telecí roláda na velikonoce, to je dobrota plněná nádivkou ze špenátu a s vajíčkovým salátem.

Evropa 68 Kč / porce Gabi Anscombe
hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Salát Coleslaw 80g přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně Salát Coleslaw 80g
Pečené koleno hlavní chod, vaření, pečení Pečené koleno
Clam chowder, tentokrát v bochníku chleba polévka, rychlé, restování pro základ, vaření Clam chowder, tentokrát v bochníku chleba