Základní údaje | |
IČO: | |
Logo: |
![]() |
Styl kuchyně: | Mezinárodní Fusion |
Krátký popis: |
Amboseli Restaurant Zveme Vás na kulinářský zážitek a příjemné posezení do stylové restaurace Amboseli nebo na sklenku lahodného moku do útulného Lobby baru, ideálního pro obchodní schůzku či posezení s přáteli. Kulinářské speciality pro Vás připravuje šéfkuchař Miroslav Černohorský. |
Okres: | Hlavní město Praha |
Město: | Praha 8 |
Ulice: | Vítkova 26 |
WWW stránky: | http://www.amboselirestaurant.cz/cs/ |
Tel. číslo: | +420 222 334 201 |
Komentáře - před komentováním se musíte přihlásit
Ukázka jídel
Několik receptů, které se v této restauraci vaří. Mnoho dalších čeká na Vaši návštěvu :-)
Cordon bleu, také nesprávně psané Gordon blue




Slavný francouzský recept smažené kapsy z telecího masa, ementálu a kvalitní vepřové šunky.
Francie 95 Kč / porceČokoládovo lanýžový dort





Čokoládový dort s čokoládovým korpusem, krémem a polevou. Prostě všude čokoláda.
Rakousko 17 Kč / porceDegustační trojkombinace





Pro hosty kteří důvěřují a v šesti osobách řeknou, že vše nechají na kuchaři si lze degustačně pohrát i z jídel pevného lístku.
Mezinárodní Fusion 213 Kč / porceDochucený hovězí tataráček




Předkrm nebo chuťovka k pivu, každopádně další nesmrtelné jídlo.
Čechy a Morava 69 Kč / porceHovězí guláš





Český klasický guláš s českým houskovým knedlíkem je hovězí guláš.
Čechy a Morava 33 Kč / porceHovězí líčka na červeném víně s cipolinami





Dnes stále populárnější surovina, buď telecí či hovězí líčka.
Francie 67 Kč / porceHovězí svíčková s houskovým knedlíkem





Pro mnohé vrchol české gastronomie, pro kuchaře zkouška odvahy. To je česká hovězí svíčková omáčka a houskovým knedlík s brusinkovým terčem.
Čechy a Morava 49 Kč / porceKonfitované kachni stehýnko se špekovým knedlíkem a červeným zelí





Deset hodin pomalu pečená stehýnka v přepuštěném másle.
Čechy a Morava 68 Kč / porceKuřecí paličky v medovém glazé

na čínské zelenině s jasmínovou rýží
Čína 35 Kč / porceLosos na špenátové omáčce s teplou zeleninou




Filet lososa se smetanovo-špenátovou omáčkou.
Evropa 60 Kč / porceLosos welington





Losos v listovém těstě, špenátu a kořenové zelenině na holandské omáčce.
Mezinárodní Fusion 87 Kč / porceMarinovaný losos A





Dokonalá chuť zastudena, dva dny marinovaného lososa.
Švédsko 40 Kč / porceMarinovaný losos s ibiškovou redukcí a chipsy červené řepy





Studený předkrm plný chutí, které pomáhají vyniknout marinovanému lososu.
Mezinárodní Fusion 85 Kč / porceNadívané králičí stehno s mrkvovou kaší a bramborovými plackami





Nadívané stehno s kaší a plackami na celerové omáčce.
Čechy a Morava 57 Kč / porcePanenka na pepřové omáčce s gratinovanými brambory





Degustační podoba hlavního jídla.
Evropa 48 Kč / porcePanenka špikovaná uzeninou




Pečená panenka nafilírovaná na hořčičné omáčce.
Evropa 21 Kč / porcePečené jehněčí koleno na višňovém víně se šťouchaným bramborem





Jehněčí kolénko se silnou omáčkou, meruňkou a výbornou variantou brambor.
Mezinárodní Fusion 130 Kč / porcePražma královská s opečeným bramborem a rajčaty





Celá pražma pečená s rozmarýnem.
Středomoří 167 Kč / porceRizoto z rýže Arborio




Italské krémové rizoto. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.
Itálie 15 Kč / porceSalát Coleslaw





Perfektní salát ke steakům a pečenému či grilovanému masu. Prostě zelný salát coleslaw - nestojí skoro nic a je perfektní. Prý patentovaný pro KFC.
USA 4 Kč / porceSalát Coleslaw 80g





Perfektní salát ke steakům a pečenému či grilovanému masu. Prostě zelný salát coleslaw - nestojí skoro nic a je perfektní. Prý patentovaný pro KFC.
USA 3 Kč / porceSalát s dorůžova pečenou hovězí svíčkovou





S rukolou a marinovanou paprikou.
Evropa 114 Kč / porceSteak tuňáka s mangovou omáčkou a vanilkovou kaší





Tuňák v kvalitě shashimi, zásadně rare upravený, na sladké ovocné omáčce.
Mezinárodní Fusion 141 Kč / porceSvatomartinská husa





Křupavá a šťavnatá husí 1/4 s nádivkou z drobů, červeného zelí a bramborový knedlík.
Čechy a Morava 189 Kč / porceTelecí líčka na červeném víně s cipolliny





Dnes stále populárnější surovina, ať telecí či hovězí líčka.
Francie 138 Kč / porceThajská pánev s jasmínovou rýží





Velmi pikantní provedení směsi zeleniny a plátků masa.
Thajsko 44 Kč / porceVelikonoční telecí roláda





Telecí roláda na velikonoce, to je dobrota plněná nádivkou ze špenátu a s vajíčkovým salátem.
Evropa 68 Kč / porceVepřové ledvinky s rýží





Na plátky nakrájené očištěné ledvinky v hnědé omáčce, lehce zjemněné chutí medu.
Čechy a Morava 15 Kč / porceVepřové řízečky s wasabi kaší





Medailonky z panenky obalené v japonské strouhance, prokládané pomerančem. Podávané s kaší dochucenou japonským wasabi křenem.
Mezinárodní Fusion 45 Kč / porceZvěřinový guláš na višňovém víně





Zvěřinový guláš z divočáka s perníkovým knedlíkem
Čechy a Morava 89 Kč / porceMexický kuřecí wrap



Lehce pikantní masová směs s fazolkami v měkké tortille.
Mexico 35 Kč / porceVelikonoční telecí roláda pro Anglickou verz.





Telecí roláda na velikonoce, to je dobrota plněná nádivkou ze špenátu a s vajíčkovým salátem.
Evropa 68 Kč / porce