Pražský kulinářský institut

Základní údaje
IČO:
Logo: Pražský kulinářský institut
Styl kuchyně:
Krátký popis:

Naši lektoři a šéfkuchaři jsou absolutními špičkami ve svém oboru. A to i proto, že neustále drží krok s překotně se vyvíjející gastronomií díky stážím u kulinářských elit po celém světě. K vysoké úrovni a exkluzivitě Prakulu ale přispívají také hostující zahraniční odborníci, kteří vedou především úzce specializované semináře a přednášky pro profesionály. V rámci vybraných kurzů mají příležitost se s nimi setkat také gourmeti, kteří dosud kulinářské umění raději konzumovali, než sami vytvářeli.
Okres: Hlavní město Praha
Město:
Ulice:
WWW stránky: http://www.prakul.cz
Tel. číslo:

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Italské rizoto s krevetami a chobtničkama hlavní chod, rychlé, vaření, restování Italské rizoto s krevetami a chobtničkama
Salát s dorůžova pečenou hovězí svíčkovou velké saláty, dietní, rychlé, pečení, postupy studené kuchyně Salát s dorůžova pečenou hovězí svíčkovou
Penne s kuřecím masem, špenát a cherry rajčátky pasta (těstoviny), dietní, rychlé, restování, vaření Penne s kuřecím masem, špenát a cherry rajčátky