Suroviny

Čerstvé bylinky Sušené bylinky a kořenící směsi Octy, redukce, studené omáčky, ochucené oleje Pesta pasty koření v nálevu
Hledat surovinu:
název množství/balení cena kalorie
1,000   kg 256,50 Kč  recepty
1,000   kg 119,40 Kč  recepty
1,000   kg 199,50 Kč 10 cal  recepty
1,000   kg 657,60 Kč  recepty
1,000   kg 879,70 Kč  recepty
1,000   l 369,70 Kč 3 600 cal  recepty
1,000   l 798,00 Kč 3 000 cal  recepty
1,000   kg 260,60 Kč  recepty
1,000   kg 472,50 Kč 50 cal  recepty
1,000   kg 314,00 Kč 170 cal  recepty
1,000   kg 286,50 Kč  recepty
1,000   l 84,00 Kč 350 cal  recepty
1,000   kg 246,80 Kč  recepty
1,000   kg 246,80 Kč  recepty
1,000   kg 328,50 Kč  recepty
1,000   l 27,50 Kč 310 cal  recepty
1,000   kg 409,50 Kč 4 020 cal  recepty
1,000   kg 1 260,00 Kč 1 000 cal  recepty
1,000   l 378,00 Kč 6 000 cal  recepty
1,000   kg 367,50 Kč 150 cal  recepty
1,000   kg 473,30 Kč 100 cal  recepty
1,000   kg 126,00 Kč 110 cal  recepty
1,000   kg 811,30 Kč 50 cal  recepty
1,000   kg 436,50 Kč 200 cal  recepty
1,000   l 55,50 Kč 2 100 cal  recepty
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz. hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz.
Běloruské bramborové placky hlavní chod, rychlé, vaření, pečení, smažení-fritování Běloruské bramborové placky