Suroviny

Zajíc Králík Zebří maso Jehněčí a ovčí maso Kozí maso
Vepřové maso Hovězí a telecí Drůbež a Ptáci Uzeniny a paštiky
Mlži a plži Žáby Mleté mix Zvěřína
Hledat surovinu:
název množství/balení cena kalorie
1,000   kg 119,30 Kč 4 000 cal  recepty
1,000   kg 135,50 Kč 1 400 cal  recepty
1,000   kg 184,30 Kč 4 000 cal  recepty
1,000   kg 1 260,00 Kč 1 100 cal  recepty
1,000   kg 424,20 Kč 1 600 cal  recepty
1,000   kg 104,00 Kč 2 800 cal  recepty
1,000   kg 74,60 Kč 1 180 cal  recepty
1,000   kg 367,50 Kč 2 880 cal  recepty
1,000   kg 153,30 Kč 1 070 cal  recepty
1,000   kg 262,50 Kč 1 500 cal  recepty
1,000   kg 220,50 Kč 1 500 cal  recepty
1,000   kg 96,60 Kč 950 cal  recepty
1,000   kg 66,90 Kč 1 650 cal  recepty
1,000   kg 129,50 Kč 4 330 cal  recepty
1,000   kg 209,00 Kč 2 050 cal  recepty
1,000   kg 142,20 Kč 4 850 cal  recepty
1,000   kg 540,80 Kč 990 cal  recepty
1,000   kg 72,10 Kč 800 cal  recepty
1,000   kg 309,80 Kč 1 550 cal  recepty
1,000   kg 110,30 Kč 1 300 cal  recepty
1,000   kg 105,00 Kč 2 500 cal  recepty
1,000   kg 135,50 Kč 2 900 cal  recepty
1,000   kg 104,00 Kč 1 700 cal  recepty
1,000   kg 146,00 Kč 2 100 cal  recepty
1,000   kg 116,10 Kč 1 550 cal  recepty
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Bábovka klasická dezerty, rychlé, pečení Bábovka klasická
Houbová omáčka omáčka, restování pro základ, vaření Houbová omáčka
Velikonoční telecí roláda hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření Velikonoční telecí roláda