Suroviny

Masa Ryby a plody moře Zelenina Ovoce
Koření Mléčné výrobky Moučné produkty Nápoje
Majonézy, Vejce Ořechy a semena Oleje, másla, tuky Polotovary
Podkalkulace
Hledat surovinu:
název množství/balení cena kalorie
1,000   kg 89,30 Kč 3 250 cal  recepty
1,000   kg 210,00 Kč  recepty
1,000   kg 260,60 Kč  recepty
1,000   kg 78,80 Kč 620 cal  recepty
1,000   kg 336,00 Kč  recepty
1,000   kg 472,50 Kč 50 cal  recepty
1,000   kg 314,00 Kč 170 cal  recepty
1,000   kg 286,50 Kč  recepty
1,000   kg 120,30 Kč 4 000 cal  recepty
1,000   kg 233,90 Kč 220 cal  recepty
1,000   l 97,80 Kč 525 cal  recepty
1,000   l 84,00 Kč 350 cal  recepty
1,000   kg 1 260,00 Kč 1 100 cal  recepty
1,000   kg 246,80 Kč  recepty
1,000   kg 246,80 Kč  recepty
1,000   kg 224,00 Kč 420 cal  recepty
1,000   kg 79,80 Kč 440 cal  recepty
1,000   kg 121,60 Kč  recepty
1,000   kg 63,60 Kč  recepty
1,000   kg 94,50 Kč 1 500 cal  recepty
1,000   kg 14,70 Kč 700 cal  recepty
1,000   kg 31,50 Kč 930 cal  recepty
1,000   kg 11,20 Kč 710 cal  recepty
1,000   kg 518,70 Kč 5 500 cal  recepty
1,000   kg 210,00 Kč 3 570 cal  recepty
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Rajská omáčka omáčka, restování pro základ, vaření Rajská omáčka
Empanadas teplý předkrm, rychlé, pečení Empanadas
Telecí líčka na červeném víně s cipolliny hlavní chod, restování pro základ, dušení Telecí líčka na červeném víně s cipolliny