Suroviny

Masa Ryby a plody moře Zelenina Ovoce
Koření Mléčné výrobky Moučné produkty Nápoje
Majonézy, Vejce Ořechy a semena Oleje, másla, tuky Polotovary
Podkalkulace
Hledat surovinu:
název množství/balení cena kalorie
1,000   kg 786,50 Kč 2 000 cal  recepty
1,000   kg 550,20 Kč  recepty
1,000   kg 146,80 Kč  recepty
1,000   kg 1 049,80 Kč 2 550 cal  recepty
1,000   kg 987,30 Kč 2 550 cal  recepty
1,000   l 53,80 Kč 1 100 cal  recepty
1,000   ks 2,50 Kč  recepty
1,000   ks 28,60 Kč 310 cal  recepty
1,000   kg 250,30 Kč 5 540 cal  recepty
1,000   kg 367,50 Kč 870 cal  recepty
1,000   l 85,90 Kč 440 cal  recepty
1,000   kg 39,60 Kč 500 cal  recepty
1,000   kg 10,50 Kč 11 cal  recepty
1,000   kg 233,60 Kč 220 cal  recepty
1,000   kg 350,00 Kč 160 cal  recepty
1,000   kg 325,50 Kč 5 320 cal  recepty
1,000   kg 144,90 Kč 3 190 cal  recepty
1,000   kg 84,00 Kč 3 160 cal  recepty
1,000   kg 377,00 Kč 4 230 cal  recepty
1,000   kg 113,70 Kč  recepty
1,000   kg 207,70 Kč  recepty
1,000   kg 313,70 Kč  recepty
1,000   kg 302,20 Kč  recepty
1,000   kg 33,10 Kč 2 410 cal  recepty
1,000   kg 84,00 Kč 1 000 cal  recepty
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Tiramisu dezerty, rychlé, šlehání, cukrářské postupy, dát do chladu Tiramisu
Kuřecí stehýnka v římském hrnci hlavní chod, rychlé, dušení, pečení, z jednoho hrnce Kuřecí stehýnka v římském hrnci
Šlehané jahody tří barev dezerty, ve vodní lázni, postupy studené kuchyně Šlehané jahody tří barev