Suroviny

Masa Ryby a plody moře Zelenina Ovoce
Koření Mléčné výrobky Moučné produkty Nápoje
Majonézy, Vejce Ořechy a semena Oleje, másla, tuky Polotovary
Podkalkulace
Hledat surovinu:
název množství/balení cena kalorie
1,000   kg 59,90 Kč 3 580 cal  recepty
1,000   kg 0,00 Kč  recepty
1,000   kg 92,40 Kč 250 cal  recepty
1,000   kg 88,80 Kč 740 cal  recepty
1,000   g 6,10 Kč 310 cal  recepty
1,000   kg 1 968,80 Kč 7 300 cal  kde koupit  recepty
1,000   l 1 261,70 Kč 8 800 cal  kde koupit  recepty
1,000   kg 94,50 Kč 8 920 cal  recepty
1,000   kg 89,30 Kč 3 700 cal  recepty
1,000   kg 37,60 Kč 1 000 cal  recepty
1,000   kg 72,90 Kč 130 cal  kde koupit  recepty
1,000   kg 147,00 Kč 1 300 cal  recepty
1,000   kg 0,00 Kč  recepty
1,000   kg 94,50 Kč 645 cal  recepty
1,000   kg 80,90 Kč  recepty
1,000   kg 52,50 Kč 280 cal  recepty
1,000   kg 65,20 Kč 3 600 cal  kde koupit  recepty
1,000   kg 242,60 Kč 6 600 cal  recepty
1,000   kg 48,10 Kč 4 220 cal  recepty
1,000   kg 462,00 Kč 110 cal  recepty
1,000   kg 382,30 Kč 110 cal  recepty
1,000   kg 225,90 Kč 1 880 cal  recepty
1,000   kg 283,40 Kč 1 900 cal  kde koupit  recepty
1,000   kg 478,80 Kč 2 200 cal  recepty
1,000   kg 520,80 Kč 2 000 cal  recepty
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Zvěřinový guláš na višňovém víně hlavní chod, restování pro základ, dušení Zvěřinový guláš na višňovém víně
Toulouse-Style Cassoulet hlavní chod, namočení, restování, pečení Toulouse-Style Cassoulet
Marinovaný losos A studený předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, marinování Marinovaný losos A