Jak fotit jídlo


Jak fotit jídlo Jak fotit jídlo Jak fotit jídla

Samozřejmě, že s profi zařízením je to snadnější cesta, ale i ten profík co má fotoaparát s objektivem jak vaše výplata, nezapomíná na základní pravidla. Když fotím s tím co je k dispozici, tak ať máme v místnosti a u talíře co nejvíce světla, samotný talíř ať leží na bílém ubrusu a pozadí.

Fotoaparát nebo telefon přiblížíme k jídlu pod 45 stupňovým úhlem, abychom v okýnku displeje viděli jen jídlo s okraji talíře. 

Dobrou polovinu jídel v tomto portálu mám nafoceno IPhonem a dá se na to dívat, ne?

autor: Miroslav Černohorský

Komentáře - před komentováním se musíte přihlásit

Dobré také je jídlo jemně potřít olivovým olejem. Dostane ten správný lesk! Další tipy jak fotit a zvrácené techniky food stylistů jsem napsal na svůj blog http://tipyjakfotit.cz/jak-fotit-jidlo/
Četl jsem a zajimavé.
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Svatomartinská husa hlavní chod, rychlé, pečení, vaření Svatomartinská husa
Thajská pánev s jasmínovou rýží hlavní chod, dietní, rychlé, wok Thajská pánev s jasmínovou rýží
Hovězí ragů s houbami a brokolicí hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení Hovězí ragů s houbami a brokolicí