Japonská strouhanka

Japonská strouhanka

Japonská strouhanka je ze světlého pečiva a hrubší struktury než naše česká.

Japonci si také obalují třeba vepřové maso ve strouhance a pak je smaží, jen ta jejich strouhanka je mnohem křupavější. 

Japonská strouhanka jsou jakési placaté jehličky, které maso obalí důkladně a po usmažení zůstane krásně křupavé. Japonská strouhanka jsou křehké 2-3 mm šupinky, ze světlého pečiva.

autor: Miroslav Černohorský

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s rýží hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s rýží
Nakládaný hermelín s čokoládovou redukcí studený předkrm, rychlé, marinování Nakládaný hermelín s čokoládovou redukcí
Francouzská cibulová polévka polévka, rychlé, restování pro základ, vaření, gratinování Francouzská cibulová polévka