Kuřecí paličky v medovém glazé

Kuřecí paličky v medovém glazé Kuřecí paličky v medovém glazé Kuřecí paličky v medovém glazé Kuřecí paličky v medovém glazé Kuřecí paličky v medovém glazé Kuřecí paličky v medovém glazé

na čínské zelenině s jasmínovou rýží

Seznam surovin

zobrazit množství pro porcí
Kuřecí paličky stehení, 0,180 kg 13,61
Recept Lombo omáčka, 1,000 porce 12,60
Med lesní, 0,010 kg 1,38
Sojová omáčka, 0,010 l 0,90
Sweetchilli omáčka, 0,010 l 0,95
Sůl standard, 0,001 kg 0,00 Fany gastroservis
Pepř bílý mletý, 0,001 kg 0,08
Rýže jasmínová, 0,100 kg 4,75
Citrónová štáva lemonka, 0,010 l 0,33
Koriandr čerstvý, 0,005 kg 2,26
Sezamové semínko bílé 0,002 kg 0,34
přidat zaškrtnuté na nákupní seznam celkem 35,43 Kalorie v 1 porci: 2 331 cal

Postup přípravy

Kuřecím paličkám odsekneme vrchní část kosti a stáhneme kůži k masu.

Smícháme sojovou omáčku, med, sweetchilli a trocha vody. Potřeme tím vyskládané paličky v plechu a dáme péct na 150°C 60 minut. V průběhu pečení tak třikrát potíráme smíchanou medovou omáčkou.

Mezitím si připravíme lombo omáčku viz. samotná receptura k rozkliknutí. Poté pokrájíme zeleninu na nudličky.

Po upečení slijeme šťávu do lombo omáčky. Ve woku rozpálíme vysokou vrstvu oleje ve které zprudka osmažíme zeleninu tak 40 sekund. Scedíme zeleninu od oleje a promícháme ji v lombo omáčce.

Podáváme s jasmínovou rýží.

Rada

Zelenina ať není rozvařená.

Doplňující informace

Doporučené nápoje: Voda Doporučené přílohy: Jasmínová rýže Dietní jídlo: ne Kalorie v jedné porci: 2 331 cal Jednoduché jídlo: ne Způsob úpravy: Příprava (15min), Pečení (45min), Wok (5min), Kompletace (5min) Doba vaření 10 porcí: 1h 10min

Restaurace, kde toto jídlo podávají

Zařazení receptu

Statistiky

  • Datum vložení: 13.09.2014
  • Recept zobrazen: 2751x

Nový komentář - před komentováním se musíte přihlásit

Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Francouzská cibulová polévka polévka, rychlé, restování pro základ, vaření, gratinování Francouzská cibulová polévka
Koprová omáčka vejce hlavní chod, rychlé, restování pro základ, vaření Koprová omáčka vejce
Kančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem. hlavní chod, grilování, vaření, restování pro základ Kančí svíčková s jehněčí kotletkou a kachním prsíčkem.