Recepty dle regionu

Evropa Severní Amerika Jižní amerika Asie
Afrika Indonesie Mezinárodní Fusion

Suši nigiri a maki

Japonské nejznámější jidlo, nigiri a maki suši.

Japonsko 70 Kč / porce Mirek 0777
degustační studený, dietní, rychlé, vaření, postupy studené kuchyně detail »

Pórkova polévka s vejcem

Krémově bílá zahoustlá polévka, typické vůně a chuti po pórku, mírně kořeněná.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Velikonoční telecí roláda

Telecí roláda na velikonoce, to je dobrota plněná nádivkou ze špenátu a s vajíčkovým salátem.

Evropa 68 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření detail »

Hovězí polévka s kapustou a rýží

Mírně nažloutlá, čirá polévka s vůní a chutí po hovězím vývaru, s rýží a kapustou.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Nakládané cibulky se sherry

Cibulky se sherry jsou neobvyklým, ale chutným pokrmem ze Španělska.

Španělsko 46 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), marinování detail »

Salát Caesar s kuřecím masem

Asi nejprodávanější salát současnosti. Pocházející ze severní Ameriky (Mexika), ze začátku minulého století (1930). Nejpravděpodobnější autor -...

Severní Amerika 51 Kč / porce Mirek 0777
velké saláty, dietní, rychlé, pečení detail »

Arabský smažený falafel s cizrny a fazolí

Klasický falafel s cizrny obohatíme černými fazolemi.

Saudská Arabie 15 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, namočení, vaření, smažení-fritování detail »

Hovězí na koprové omáčce s houskovým knedlíkem

Česká sladko-kyselá omáčka s vařeným hovězím. Koprová omáčka také dělí populaci na polovinu.

Čechy a Morava 50 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, vaření detail »

Hovězí guláš Karlovarský

Guláš Karlovarský, ale také Lázeňský guláš, zjemněný smetanou.

Čechy a Morava 38 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Rumunský guláš

Jídla naší komunistické historie. Kousky hovězího přelité kořeněnou omáčkou se zeleninovou vložkou.

Čechy a Morava 32 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Řecké tzatziki dresing dip, rychlé, postupy studené kuchyně Řecké tzatziki
Minestrone polévka, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření Minestrone
Pizza Margarita hlavní chod, dietní, pečení Pizza Margarita