Recepty dle regionu

Evropa Severní Amerika Jižní amerika Asie
Afrika Indonesie Mezinárodní Fusion

Krkonošské kyselo

Krkonošské kyselo je klasická regionální lahůdka

Čechy a Morava 30 Kč / porce Alena Hálová
polévka, rychlé, vaření detail »

Dalamánky ze starého chleba

Recept jak zpracovat starý chléb na dobré čerstvé dalamánky.

Čechy a Morava 6 Kč / porce Weru
snídaně, rychlé, pečení pečiva, pečení pečiva detail »

Špagety ala Amatriciana italsky spaghetti

Klasická italská omáčka, ze špeku, vepřových líček a loupaných rajčat. Pocházející z města Amatrice, Amatriciana je jedním z nejznámějších omáček...

Itálie 38 Kč / porce Mirek 0777
pasta (těstoviny), rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Celerová polévka

Smetanově krémová zahoustlá polévka, typické celerové vůně a chuti.

Čechy a Morava 7 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, rychlé, vaření detail »

Maďarský gulaš

Kousky hovězího v červenohnědé omáčce s paprikami.

Čechy a Morava 39 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Irish stew - Irský guláš

Irský guláš - jeden z mnoha možných způsobů úpravy tentokrát z hovězího masa - Irish stew.

Anglie 32 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, rychlé, dušení detail »

Debrecínský hovězí guláš

Hovězí guláš s párky a slaninou.

Čechy a Morava 38 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, vaření detail »

Vepřové maso v mandlovém těstíčku

Lahodné mandlové těstíčko s vepřovým masem obohacené o kousky oliv, které může být skvělou lehkou večeří.

Španělsko 38 Kč / porce Lenka
hlavní chod, vaření na pánvi detail »

Caprese pomodori

Mozzarella bufala s rajčaty, pestem, olivovým olejem a trocha balsamicové redukce.

Itálie 76 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, dietní, rychlé detail »

Degustační trojkombinace

Pro hosty kteří důvěřují a v šesti osobách řeknou, že vše nechají na kuchaři si lze degustačně pohrát i z jídel pevného lístku.

Mezinárodní Fusion 213 Kč / porce Mirek 0777
degustační teplý, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Daňčí kolínko na špenátové kaši nedělní oběd, marinování, pečení Daňčí kolínko na špenátové kaši
Babiččina vánočka dezerty, pečení Babiččina vánočka
Baby kuřátko plněné parmskou šunkou hlavní chod, dietní, pečení, restování pro základ, vaření Baby kuřátko plněné parmskou šunkou