Recepty dle surovin

Masa Ryby a plody moře Zelenina Ovoce
Koření Mléčné výrobky Moučné produkty Nápoje
Majonézy, Vejce Ořechy a semena Oleje, másla, tuky Polotovary
Podkalkulace

Marinovaný losos B

Výtečný Švédský předkrm to je marinovaný losos.

Švédsko 86 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), dietní, rychlé, marinování detail »

Dušené hlávkové červené zelí

Dušené sladkokyselé přílohové zelí s rozinkami.

Čechy a Morava 7 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, dušení detail »

Lehký bramborový salát

Nejpopulárnější příloha v Čechách, ale trochu odlehčená

Čechy a Morava 17 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření, bez úpravy detail »

Nudlový salát s masem

Salát ze skleněných nudlí, který je obohacen masem, to je výborný pokrm thajské kuchyně.

Thajsko 24 Kč / porce Lenka
přílohový salát, postupy studené kuchyně detail »

Kremšnite (z Chorvatska)

Desert z Chorvatska.

Chorvatsko 11 Kč / porce Tihana78
dezerty, rychlé, pečení detail »

Degustační ratattouille

Mini porce francouzské teplé zeleniny (ratattouille).

Francie 56 Kč / porce Mirek 0777
degustační teplý, dietní, rychlé, restování detail »

Hráškový krém s krutony

Oblíbená nejen česká polévka s opečenou houskou na másle.

Čechy a Morava 9 Kč / porce Vaclav Langer
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Tapas se sledi

Španělská chuťovka.

Španělsko 12 Kč / porce Mirek 0777
slané chuťovky, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Kuřecí závitek v plátku anglické slaniny, plněný nivou

Kuřecí prsíčko jako závitek v plátku anglické slaniny, plněný nivou, na šťouchaných bramborách.

Evropa 34 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Domácí aspik s vepřovým a kuřecím masem

Aspik obohacený zeleninou a drůbežími droby.

Německo 11 Kč / porce Vaclav Langer
studený předkrm, rychlé, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Zvěřinový guláš na višňovém víně hlavní chod, restování pro základ, dušení Zvěřinový guláš na višňovém víně
Upečena Pražma královská v troubě hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, vaření Upečena Pražma královská v troubě