Recepty dle surovin

Masa Ryby a plody moře Zelenina Ovoce
Koření Mléčné výrobky Moučné produkty Nápoje
Majonézy, Vejce Ořechy a semena Oleje, másla, tuky Polotovary
Podkalkulace

Vepřová vánoční šunka s brusinkami a balzamikovým octem

Grilování

Rakousko 83 Kč / porce vasekm
grilování, grilování detail »

Bouquet garni

Nebo také kytice bylinek.

Francie 3 Kč / porce Mirek 0777
dresing dip, rychlé detail »

Kantonské kuře

Křehké křupavé plátky nakrájené z vykostěné kuřecí půlky.

Čína 42 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, smažení-fritování detail »

Masové koule na rajské omáčce

Z mletého masa pečené koule na české rajské omáčce. Rajská omáčka s masovými kuličkami.

Čechy a Morava 14 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Dressing pro salát Caesar

Chuť nejznámějšího salátu současnosti dodá jen správně připravený dressing.

USA 8 Kč / porce Mirek 0777
dresing dip, rychlé, bez úpravy detail »

Francouzské brambory

U nás populární zapečené jídlo.

Čechy a Morava 16 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, restování, vaření, pečení detail »

Hovězí játra dušená na cibuli

Plátky dušených jater s řidší, hnědou omáčkou.

Čechy a Morava 20 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Upečena Pražma královská v troubě

Pražma královská pečená na bramborách s rajčaty.

Chorvatsko 144 Kč / porce Tihana78
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, vaření detail »

Hovězí polévka s masovými knedlíčky

Čirá, nažloutlá polévka, typické vůně a chuti, s masovými kořeněnými knedlíčky. Masové knedlíčky jsou křehké, nesmějí být ani rozvařené, ani tuhé

Čechy a Morava 5 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření detail »

Hovězí na koprové omáčce

Koprová omáčka patří mezi české stálice.

Čechy a Morava 110 Kč / porce Jan Saňa
hlavní chod, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Daňčí kolínko na špenátové kaši nedělní oběd, marinování, pečení Daňčí kolínko na špenátové kaši
Běloruské bramborové placky hlavní chod, rychlé, vaření, pečení, smažení-fritování Běloruské bramborové placky
Vánoční rybí polévka z kapra polévka, dietní, rychlé, restování, vaření Vánoční rybí polévka z kapra