Provensálské bylinky

Provensálské bylinky jsou, rozmarýn, tymian, saturejka, estragon, majoránka, bazalka, dobromysl.


Bazalkové rizoto z rýže Arborio

Italské krémové rizoto s pestem a bazalkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 36 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření detail »

Bourgogne šneci

Šneci zapečení v ulitě a zakapány bylinkovým máslem. Podáváno s citrónem a bílým pečivem.

Francie 79 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, pečení detail »

Bruschetta

Italská chuťovka, rajče a opečený chléb.

Itálie 19 Kč / porce Tihana78
teplý předkrm, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Francouzský guláš Daube

Hovězí provensálský, má lahodnou omáčku z červeného vína a vůni mnoha druhů koření.

Francie 62 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí ragú s chilli bazalkou a bramborem

Lehká obměna guláše s čerstvou jarní cibulkou, čerstvou chilli papričkou a čerstvou bazalkou.

Evropa 48 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Hovězí ragů s houbami a brokolicí

Hovězí ragů je nezahuštěný guláš s cibulkami, žampiony a brokolicí

Mezinárodní Fusion 41 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Chobotničky Meditariana

Chobotničky na olivovém oleji a česneku.

Středomoří 45 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, dietní, rychlé, vaření, restování detail »

Králík s olivami

Coniglio con olive taggiasche. Tedy králík s olivami je fantastickou pochoutkou z Italské oblasti Ligursko, kde má chov králíků velmi dlouhou tradici.

Itálie 77 Kč / porce Vítek Preiszler
nedělní oběd, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Listový salát všech druhů s estragonem a melounem

Výtečný salát s estragonem a melounem pocházející z Francie.

Francie 23 Kč / porce Lenka
velké saláty, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Pečené jehněčí koleno na višňovém víně se šťouchaným bramborem

Jehněčí kolénko se silnou omáčkou, meruňkou a výbornou variantou brambor.

Mezinárodní Fusion 130 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »
12
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Zvěřinový guláš na višňovém víně hlavní chod, restování pro základ, dušení Zvěřinový guláš na višňovém víně
Baby kuřátko plněné parmskou šunkou hlavní chod, dietní, pečení, restování pro základ, vaření Baby kuřátko plněné parmskou šunkou
Losos welington hlavní chod, rychlé, pečení, ve vodní lázni Losos welington