Drůbež a Ptáci

Drůbež a Ptáci, krocan, holub, tetřev, kuře, husa, kachna

Kuřecí maso Pštrosí maso Husí maso Kachna
Kohout Krůta a Krocan Křepelka a Hrdlička

Křepelky na portském s vanilkovou kaší

Dvě křepelky plněné mandlovou nádivkou.

Francie 116 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení detail »

Kuřecí a šunkový wrap

Jednoduchá svačina je wrap z mexické měkké tortili

Mexico 43 Kč / porce Vaclav Langer
svačina, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Kuřecí burger

Kuřecí burger je neobvyklou variantou, tam kde vítězí hovězí.

Severní Amerika 34 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, grilování detail »

Kuřecí paličky v medovém glazé

na čínské zelenině s jasmínovou rýží

Čína 35 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení, wok detail »

Kuřecí prsíčka supreme se smrži na smetanové omáčce

Kuřecí prsíčka supreme se smrži na smetanové omáčce a mladém pórku.

Evropa 150 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, blanšírování detail »

Kuřecí prsíčko supreme na zeleninovém tian

Kuřecí prsíčko supreme v paramzánové krustě, na zeleninovém tian s paprikovým pure

Mezinárodní Fusion 75 Kč / porce Mirek 0777
nedělní oběd, dietní, pečení detail »

Kuřecí salát s citrónovou majonézou

Kuřecí salát s citrónovou majonézou, může být ideální formou lehkého oběda.

USA 40 Kč / porce Lenka
velké saláty, rychlé, vaření, postupy studené kuchyně detail »

Kuřecí stehýnka v římském hrnci

Kuřecí stehýnka pečená s ovocem, mrkví a cibulí v římském hrnci.

Evropa 38 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, dušení, pečení, z jednoho hrnce detail »

Kuřecí špíz Saltimbocca

Kuřecí prsíčko s parmskou šunkou a čerstvou šalvějí.

Itálie 40 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, dietní, rychlé, restování, pečení detail »

Kuřecí závitek v plátku anglické slaniny, plněný nivou

Kuřecí prsíčko jako závitek v plátku anglické slaniny, plněný nivou, na šťouchaných bramborách.

Evropa 34 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Pštrosí steak s bulgurem, černou čočkou a černým kořenem nedělní oběd, pečení, vaření na pánvi Pštrosí steak s bulgurem, černou čočkou a černým kořenem
Penne s kuřecím masem, špenát a cherry rajčátky pasta (těstoviny), dietní, rychlé, restování, vaření Penne s kuřecím masem, špenát a cherry rajčátky
Toulouse-Style Cassoulet hlavní chod, namočení, restování, pečení Toulouse-Style Cassoulet