Mleté mix


Burritos

Opečená tortilla s masovou náplní. Klasické mexické levné jídlo.

Mexico 46 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, restování, dušení, vaření, smažení-fritování detail »

Čevabčiči

Čevabčiči s opečeným bramborem a tatarkou.-Původ čevabčiči je v turkických oblastech, odkud se z původního kebabu (kebab - čevap) rozšířil na...

Čechy a Morava 28 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení, vaření detail »

Karbanátky s bylinkami v rajčatové omáčce

Vzdušné karbanátky pečené v zelenině a v loupaných rajčatech.

Evropa 20 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Masové koule na rajské omáčce

Z mletého masa pečené koule na české rajské omáčce. Rajská omáčka s masovými kuličkami.

Čechy a Morava 14 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Nudlový salát s masem

Salát ze skleněných nudlí, který je obohacen masem, to je výborný pokrm thajské kuchyně.

Thajsko 24 Kč / porce Lenka
přílohový salát, postupy studené kuchyně detail »

Pastitsio

Zapečené makarony s mletým nebo nadrobno nasekaným masem a bešamelovou omáčkou.

Řecko 29 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Pirohy, ruské národní jídlo

Jsou variací kynutého těsta, plněné vlastně čímkoliv.

Rusko 20 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, pečení detail »

Plněné paprikové lusky na rajské omáčce

Paprikové lusky... naplněné mletým masem s rýží, dušený na zeleninovém základu a rajském protlaku.

Čechy a Morava 27 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Ragú alla Bolognese

Základní italská omáčka z mletého masa pro těstoviny.

Itálie 30 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, restování pro základ, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Plněné paprikové lusky na rajské omáčce hlavní chod, restování pro základ, dušení Plněné paprikové lusky na rajské omáčce
Burritos hlavní chod, rychlé, restování, dušení, vaření Burritos