Sýry

Sýry

Více informací v článku Sýry

Velmi tvrdé sýry Tvrdé sýry Polotvrdé sýry Pařené a hnětené sýry
Měkké sýry a sýry s bílou plísní. Sýry s plísní v těstě Sýry v nálevu Čerstvé měkké sýry

Macaroni bolognese

Duté těstoviny s masovým ragú Bolognese.

Itálie 44 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dušení, vaření detail »

Mini pizzy

Výtečný recept na osm mini pizz s rucolou a parmskou šunkou.

Itálie 12 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod) detail »

Nakládaný hermelín s čokoládovou redukcí

Nakládaný hermelín plný delikates z celé Evropy.

Čechy a Morava 53 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, rychlé, marinování detail »

Pastýřský salát pikant

Lehký pikantní pastýřský salát s dressingem.

Turecko 38 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Pizza alla salsiccia

Základní pizza, salsiccia je pizza s pikantní klobásou.

Itálie 85 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Pizza Margarita

Základní pizza, rajčata, sugo, mozzarella a bazalka.

Itálie 37 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, pečení detail »

Plněné přírodní řízky

Řízky plněné šunkou a sýrem tak jako je známe z restaurace můžu doporučit všem.

Evropa 107 Kč / porce Lenka
hlavní chod detail »

Quiche (kyš) s porkem

Slana pita/slany kolac s porkem a slaninou

Francie 27 Kč / porce Tihana78
teplý předkrm, rychlé, hnětení těsta, restování, pečení detail »

Rizoto s houbami

Italské šafránové rizoto s houbovou omáčkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 83 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, příprava rizota detail »

Rizoto se zeleným a bílým chřestem

Krémové italské rizoto s dýňovým olejem.

Itálie 36 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, dušení, blanšírování detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Lasagne bolognese hlavní chod, pečení Lasagne bolognese
Caprese pomodori studený předkrm, dietní, rychlé Caprese pomodori
Cheesecake dezerty, rychlé, pečení Cheesecake