Polotvrdé sýry

Polotvrdé sýry, Sýry Holandského typu, Gouda, Danbo, Fontina, Raciette.


Cordon bleu, také nesprávně psané Gordon blue

Slavný francouzský recept smažené kapsy z telecího masa, ementálu a kvalitní vepřové šunky.

Francie 95 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, smažení-fritování detail »

Croque monsieur a Croque madame

Croque monsieur a Croque madame, je skvělá snídaně či brunch s vůní francouzského bistra.

Francie 26 Kč / porce Jan Matějka
snídaně, rychlé, gratinování detail »

Francouzská cibulová polévka

Cibulačka je pro labužníky. Holt kupte láhev bílého portského a pochopíte jednoduchost a kvalitu surovin.

Francie 22 Kč / porce Vaclav Langer
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření, gratinování detail »

Cheeseburger

Nejžádanější burger na světě Je? .... Cheeseburger.burge

Severní Amerika 50 Kč / porce Vaclav Langer
grilování, rychlé, grilování detail »

Kuřecí a šunkový wrap

Jednoduchá svačina je wrap z mexické měkké tortili

Mexico 43 Kč / porce Vaclav Langer
svačina, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Pizza alla salsiccia

Základní pizza, salsiccia je pizza s pikantní klobásou.

Itálie 85 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení detail »

Plněné přírodní řízky

Řízky plněné šunkou a sýrem tak jako je známe z restaurace můžu doporučit všem.

Evropa 107 Kč / porce Lenka
hlavní chod detail »

Smažený váleček z vepřového masa, žampiony, sýrem a omáčkou

Smažená rolovaná panenka plněná anglickou slaninou, žampiony a ementálem. S variací studených omáček.

USA 55 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, smažení-fritování detail »

Sýrové polštářky do krémových polévek

Úžasná vložka do bílé česnečky, bílé cibulačky, ale nejen do nich.

Evropa 2 Kč / porce Mirek 0777
slané chuťovky, rychlé, smažení-fritování detail »

Velšský pamlsek

Občerstvení z pravého anglického sýra to je velšský pamlsek

Anglie 26 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), rychlé detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Francouzská cibulová polévka polévka, rychlé, restování pro základ, vaření, gratinování Francouzská cibulová polévka
Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz. hlavní chod, pečení, postupy studené kuchyně, vaření Velikonoční telecí roláda pro Anglickou verz.
Carpaccio z lososa studený předkrm, dietní, rychlé, marinování Carpaccio z lososa