Velmi tvrdé sýry

Jejich sušiná přesahuje 65%. Jsou to sýry určené k hoblování a strouhání.

Více informací v článku Velmi tvrdé sýry


Bazalkové rizoto z rýže Arborio

Italské krémové rizoto s pestem a bazalkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 36 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření detail »

Caesarův salát s kuřecím masem

Nejpopulárnější salát současnosti. Salát má nejspíš na svědomí restauratér Caesar Cardini, původem Ital, který provozoval restauraci v Mexiku a USA.

Severní Amerika 53 Kč / porce Vaclav Langer
velké saláty, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně, pečení detail »

Gnocchi se špenátem kuřecím masem

Italské jídlo - jen nebýt té smetany v něm, ale bez ní je to nejen pro Čecha nuda. Přesto bašta mnoha restaurací.

Itálie 41 Kč / porce Mirek 0777
pasta (těstoviny), rychlé, restování, vaření na pánvi detail »

Gratinované brambory

Zapečené šafránové brambory ve smetaně s celerem.

Francie 14 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, pečení, gratinování, z jednoho hrnce detail »

Macaroni bolognese

Duté těstoviny s masovým ragú Bolognese.

Itálie 44 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dušení, vaření detail »

Quiche (kyš) s porkem

Slana pita/slany kolac s porkem a slaninou

Francie 27 Kč / porce Tihana78
teplý předkrm, rychlé, hnětení těsta, restování, pečení detail »

Rizoto s houbami

Italské šafránové rizoto s houbovou omáčkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 83 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, příprava rizota detail »

Rizoto se zeleným a bílým chřestem

Krémové italské rizoto s dýňovým olejem.

Itálie 36 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, dušení, blanšírování detail »

Sýrová omáčka quatro formaggi

Omáčka čtyř sýrů, je velkou paletou variant provedení, i když ta rádoby pravá Italská je možná jedna.

Itálie 18 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, vaření detail »

Špagety Alfredo

Italská těstovina s chutí po smetaně a parmazánu.

Itálie 28 Kč / porce Jan Saňa
hlavní chod, rychlé, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Penne s kuřecím masem, špenát a cherry rajčátky pasta (těstoviny), dietní, rychlé, restování, vaření Penne s kuřecím masem, špenát a cherry rajčátky
Italské rizoto s krevetami a chobtničkama hlavní chod, rychlé, vaření, restování Italské rizoto s krevetami a chobtničkama
Gnocchi se špenátem kuřecím masem pasta (těstoviny), rychlé, restování, vaření na pánvi Gnocchi se špenátem kuřecím masem