Velmi tvrdé sýry

Jejich sušiná přesahuje 65%. Jsou to sýry určené k hoblování a strouhání.

Více informací v článku Velmi tvrdé sýry


Bazalkové rizoto z rýže Arborio

Italské krémové rizoto s pestem a bazalkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 36 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření detail »

Caesarův salát s kuřecím masem

Nejpopulárnější salát současnosti. Salát má nejspíš na svědomí restauratér Caesar Cardini, původem Ital, který provozoval restauraci v Mexiku a USA.

Severní Amerika 53 Kč / porce Vaclav Langer
velké saláty, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně, pečení detail »

Gnocchi se špenátem kuřecím masem

Italské jídlo - jen nebýt té smetany v něm, ale bez ní je to nejen pro Čecha nuda. Přesto bašta mnoha restaurací.

Itálie 41 Kč / porce Mirek 0777
pasta (těstoviny), rychlé, restování, vaření na pánvi detail »

Gratinované brambory

Zapečené šafránové brambory ve smetaně s celerem.

Francie 14 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, pečení, gratinování, z jednoho hrnce detail »

Macaroni bolognese

Duté těstoviny s masovým ragú Bolognese.

Itálie 44 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dušení, vaření detail »

Quiche (kyš) s porkem

Slana pita/slany kolac s porkem a slaninou

Francie 27 Kč / porce Tihana78
teplý předkrm, rychlé, hnětení těsta, restování, pečení detail »

Rizoto s houbami

Italské šafránové rizoto s houbovou omáčkou. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 83 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, příprava rizota detail »

Rizoto se zeleným a bílým chřestem

Krémové italské rizoto s dýňovým olejem.

Itálie 36 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, dušení, blanšírování detail »

Sýrová omáčka quatro formaggi

Omáčka čtyř sýrů, je velkou paletou variant provedení, i když ta rádoby pravá Italská je možná jedna.

Itálie 18 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, vaření detail »

Špagety Alfredo

Italská těstovina s chutí po smetaně a parmazánu.

Itálie 28 Kč / porce Jan Saňa
hlavní chod, rychlé, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Lososové carpaccio studený předkrm, dietní, rychlé, bez úpravy Lososové carpaccio
Gnocchi se špenátem kuřecím masem pasta (těstoviny), rychlé, restování, vaření na pánvi Gnocchi se špenátem kuřecím masem