Čerstvá zelenina

Čerstvá zelenina, Celer řapíkatý
Luštěniny Lilkovité Kořenová zelenina Listová zelenina
Cibulová zelenina Naťová zelenina Plodová zelenina Košťálová zelenina
Tykvovitá Brukvovitá

Čerstvé Čínské dušené knedlíčky plněné mangoldem a mletým masem

Čerstvé Čínské dušené knedlíčky plněné mangoldem a mletým vepřovým masem.

Čína 24 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, vaření v páře detail »

Čerstvé ústřice podávané s citrónem a rukolou

Pro mnohé lahodný nepřekonatelný zážitek, pro druhou polovinu přesný opak.

Evropa 118 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, bez úpravy, postupy studené kuchyně detail »

Čevabčiči

Čevabčiči s opečeným bramborem a tatarkou.-Původ čevabčiči je v turkických oblastech, odkud se z původního kebabu (kebab - čevap) rozšířil na...

Čechy a Morava 28 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení, vaření detail »

Čínské kuřecí se sladkokyselou omáčkou

Kuřecí prsíčka v lehce pikantním lombu.

Čína 37 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, wok detail »

Degustační ratattouille

Mini porce francouzské teplé zeleniny (ratattouille).

Francie 56 Kč / porce Mirek 0777
degustační teplý, dietní, rychlé, restování detail »

Demi glace

Omáčka, ale také velmi silný vyredukovaný vývar, to je demi glace. Je tím nejzákladnějším základem každé profesionální kuchyně.

Francie 12 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, pečení, vaření, redukování detail »

Dochucený hovězí tataráček

Předkrm nebo chuťovka k pivu, každopádně další nesmrtelné jídlo.

Čechy a Morava 69 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, smažení-fritování detail »

Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s rýží

Dušené hovězí plátky v tamarindové omáčce s bílou rýží je Malajsijský jídlo

Malajsie 78 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Dušené hovězí se zeleninou ve vlastní šťávě

Hovězí se zeleninou ve šťávě a vývaru.

Anglie 30 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Dušené jehněčí v bramborách

Lancashire Hotpot je britské dušené jehněčí maso se zeleninou a bramborem.

Anglie 61 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, restování, dušení, pečení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Kuřecí špíz Saltimbocca teplý předkrm, dietní, rychlé, restování, pečení Kuřecí špíz Saltimbocca
Chilli con carne v pečených bramborách hlavní chod, restování pro základ, dušení Chilli con carne v pečených bramborách