Čerstvá zelenina

Čerstvá zelenina, Celer řapíkatý
Luštěniny Lilkovité Kořenová zelenina Listová zelenina
Cibulová zelenina Naťová zelenina Plodová zelenina Košťálová zelenina
Tykvovitá Brukvovitá

Chřest s bramborem a holandskou omáčkou

Chřest s holandskou omáčkou.

Německo 41 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, dietní, rychlé, blanšírování, ve vodní lázni detail »

Irish stew - Irský guláš

Irský guláš - jeden z mnoha možných způsobů úpravy tentokrát z hovězího masa - Irish stew.

Anglie 32 Kč / porce Jiří Novák
hlavní chod, rychlé, dušení detail »

Italské rizoto s chřestem

Jednoduché vaření je také Ialské rizoto s chřestem. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.

Itálie 60 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, rychlé, příprava rizota detail »

Kantonské kuře

Křehké křupavé plátky nakrájené z vykostěné kuřecí půlky.

Čína 42 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, smažení-fritování detail »

Kohout na červeném víně Coq au vin

Nazýváme také kohout po Burgundsku kohout na víně, neboť jeho příprava je opravdu stejná jako hovězí po Burgundsku.

Francie 87 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Králík s olivami

Coniglio con olive taggiasche. Tedy králík s olivami je fantastickou pochoutkou z Italské oblasti Ligursko, kde má chov králíků velmi dlouhou tradici.

Itálie 77 Kč / porce Vítek Preiszler
nedělní oběd, dietní, rychlé, restování pro základ, dušení detail »

Krevetový salát s kuskusem

Krevety, rukola a kuskus v kokosovém mléku.

Mezinárodní Fusion 50 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, dietní, rychlé, restování, postupy studené kuchyně detail »

Krůtí špíz marinovaný v chilli omáčce

Prokládaný cuketou, paprikou, cibulí a slaninou.

Evropa 41 Kč / porce Mirek 0777
grilování, rychlé, marinování, grilování detail »

Křepelky na portském s vanilkovou kaší

Dvě křepelky plněné mandlovou nádivkou.

Francie 116 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, pečení detail »

Kulajda

Sladkokyselá polévka s koprem a houbami, to je kulajda. Česká oblíbená polévka, která má spousty variací.

Čechy a Morava 17 Kč / porce Mirek 0777
polévka, vaření detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Telecí líčka na červeném víně s cipolliny hlavní chod, restování pro základ, dušení Telecí líčka na červeném víně s cipolliny
Demi glace omáčka, pečení, vaření, redukování Demi glace