Čerstvá zelenina

Čerstvá zelenina, Celer řapíkatý
Luštěniny Lilkovité Kořenová zelenina Listová zelenina
Cibulová zelenina Naťová zelenina Plodová zelenina Košťálová zelenina
Tykvovitá Brukvovitá

Kuřecí prsíčka supreme se smrži na smetanové omáčce

Kuřecí prsíčka supreme se smrži na smetanové omáčce a mladém pórku.

Evropa 150 Kč / porce Vaclav Langer
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení, blanšírování detail »

Kuřecí prsíčko supreme na zeleninovém tian

Kuřecí prsíčko supreme v paramzánové krustě, na zeleninovém tian s paprikovým pure

Mezinárodní Fusion 75 Kč / porce Mirek 0777
nedělní oběd, dietní, pečení detail »

Kuřecí salát s citrónovou majonézou

Kuřecí salát s citrónovou majonézou, může být ideální formou lehkého oběda.

USA 40 Kč / porce Lenka
velké saláty, rychlé, vaření, postupy studené kuchyně detail »

Listový salát všech druhů s estragonem a melounem

Výtečný salát s estragonem a melounem pocházející z Francie.

Francie 23 Kč / porce Lenka
velké saláty, dietní, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Lombo omáčka

Něco jako univerzální omáčka pro asijskou kuchyni.

Vietnam 13 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, rychlé, vaření detail »

Losos na ratatouille

Filet lososa na teplé zelenině s provensálskými bylinkami.

Francie 95 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, dietní, rychlé, pečení detail »

Lososové carpaccio

Tenké plátky lososa s rukolou.

Itálie 61 Kč / porce Mirek 0777
studený předkrm, dietní, rychlé, bez úpravy detail »

Maďarský gulaš

Kousky hovězího v červenohnědé omáčce s paprikami.

Čechy a Morava 39 Kč / porce Vítek Preiszler
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Maďarský hovězí guláš

Maďarský hovězí guláš, klasický guláš s čerstvou pikantní paprikou.

Čechy a Morava 36 Kč / porce Zdeněk
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »

Maďarský hovězí guláš

Výborný maďarský guláš se hodí jak k obědu tak k večeři. Ideálním nápojem k tomuto guláši je právě pivo.

Maďarsko 69 Kč / porce Lenka
hlavní chod, restování pro základ, dušení detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Zavináč hlavní chod, nakládání, postupy studené kuchyně, marinování Zavináč
Řecké tzatziki dresing dip, rychlé, postupy studené kuchyně Řecké tzatziki