Recepty dle způsobu úpravy
Vepřové maso na víně



Vepřové maso na víně roku 1975
Evropa 22 Kč / porceNakládaný hermelín s čokoládovou redukcí





Nakládaný hermelín plný delikates z celé Evropy.
Čechy a Morava 53 Kč / porceMalé chuťovky crostini či snacky



Malé snacky nebo crostini, chuťovky které mohou být ideální formou k navození chuti na hlavní jídlo, ale mohou být také výbornou volbou malého...
Itálie 68 Kč / porceHovězí Wellington v houbách a anglické slanině





Zapečené hovězí v plátku slaniny s houbami v listovém těstě, to je Hovězí Wellington.
Anglie 75 Kč / porceItalské rizoto s krevetami a chobtničkama





Rizoto ve smetanové omáčce s krevetami a vařenou chobotnicí. Risotto z Arborio nebo Carnaroli rýže.
Itálie 62 Kč / porceCheesecake





Cheesecake, americký sýrový (tvarohový) dort.
USA 17 Kč / porceFrancouzská cibulová polévka





Cibulačka je pro labužníky. Holt kupte láhev bílého portského a pochopíte jednoduchost a kvalitu surovin.
Francie 22 Kč / porceBourgogne šneci



Šneci zapečení v ulitě a zakapány bylinkovým máslem. Podáváno s citrónem a bílým pečivem.
Francie 79 Kč / porceSýrová omáčka quatro formaggi





Omáčka čtyř sýrů, je velkou paletou variant provedení, i když ta rádoby pravá Italská je možná jedna.
Itálie 18 Kč / porceMexický kuřecí wrap



Lehce pikantní masová směs s fazolkami v měkké tortille.
Mexico 35 Kč / porce