Recepty dle způsobu úpravy

Bez úpravy Mixování Pasírování Příprava rizota
Hnětení těsta Pečení pečiva Marinování Restování pro základ
Vaření na pánvi Z jednoho hrnce Pečení Blanšírování
Vaření Restování Dušení Vaření v páře
Smažení-Fritování Konfitování Grilování Wok
Gratinování Redukování Pošírování V karamelu
Šlehání Cukrářské postupy Ve vodní lázni Dát do chladu
Namočení Nakládání Postupy studené kuchyně

Empanadas

Taštičky s masem a rozinkami.

Argentina 4 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, rychlé, pečení detail »

Clam chowder, tentokrát v bochníku chleba

Clam chowder ze San Francisca, je rybí polévka ze škeblí a smetany podávaná v bochníku chlebu.

Severní Amerika 34 Kč / porce Mirek 0777
polévka, rychlé, restování pro základ, vaření detail »

Marinovaný losos B

Výtečný Švédský předkrm to je marinovaný losos.

Švédsko 86 Kč / porce Lenka
malá chuťovka (k navození chuti na další chod), dietní, rychlé, marinování detail »

Salát Coleslaw 80g

Perfektní salát ke steakům a pečenému či grilovanému masu. Prostě zelný salát coleslaw - nestojí skoro nic a je perfektní. Prý patentovaný pro KFC.

USA 3 Kč / porce Mirek 0777
přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Bujabéza -Bouillabaissa

Bujabéza je tradiční provensálská rybí polévka, původem z přístavu města Marseille

Francie 164 Kč / porce Mirek 0777
polévka, restování pro základ, vaření, postupy studené kuchyně detail »

Houskové kynuté knedlíky

... dívka se nemá vdát dřív, než umí uvařit kulaté české knedlíky z kynutého těsta. Naše česká podoba je jedinečná díky M.D.Rettigové.

Čechy a Morava 6 Kč / porce Mirek 0777
příloha, rychlé, vaření detail »

Teplý špenát k českým hotovkám

Na hrubo mletý přílohový špenát.

Čechy a Morava 7 Kč / porce Mirek 0777
příloha, dietní, rychlé, vaření detail »

Salát se zelenými fazolkami

Výborný salát se zelenými fazolkami přelitý majonézou.

Španělsko 19 Kč / porce Lenka
přílohový salát, rychlé, postupy studené kuchyně detail »

Salát Caesar s kuřecím masem

Asi nejprodávanější salát současnosti. Pocházející ze severní Ameriky (Mexika), ze začátku minulého století (1930). Nejpravděpodobnější autor -...

Severní Amerika 51 Kč / porce Mirek 0777
velké saláty, dietní, rychlé, pečení detail »

Roládka z vepřového kolena

Pivní omáčka k roládě z vepřového kolínka, prostě ideální kombinace.

Evropa 112 Kč / porce Jan Matějka
hlavní chod detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Znojemské hovězí hlavní chod, restování pro základ, dušení Znojemské hovězí
Vánoční rybí polévka z kapra polévka, dietní, rychlé, restování, vaření Vánoční rybí polévka z kapra
Chilli con carne v pečených bramborách hlavní chod, restování pro základ, dušení Chilli con carne v pečených bramborách