Smažení-Fritování

Jídlo či surovina je ponořená (někdy částečně) do tuku při teplotě cca. od 160 do 200°C


Sýrové polštářky do krémových polévek

Úžasná vložka do bílé česnečky, bílé cibulačky, ale nejen do nich.

Evropa 2 Kč / porce Mirek 0777
slané chuťovky, rychlé, smažení-fritování detail »

Vepřové řízečky s wasabi kaší

Medailonky z panenky obalené v japonské strouhance, prokládané pomerančem. Podávané s kaší dochucenou japonským wasabi křenem.

Mezinárodní Fusion 45 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, smažení-fritování detail »

Hovězí polévka s celestinskými nudlemi

Mírně nažloutlá čirá polévka, typické vůně a chuti po hovězím vývaru s celestinskými nudlemi

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření, smažení-fritování detail »

Hovězí polévka s pálenými koulemi

Čirá, nažloutlá polévka, typické vůně a chuti po vývaru s vložkou usmažených koulí. Koule jsou křehké a nadýchané.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření na pánvi, vaření, smažení-fritování detail »

Hovězí polévka se smaženým hráškem

Čirá, mírně nažloutlá polévka, typické vůně a chuti po vývaru se smaženým nazlátlým hráškem.

Čechy a Morava 4 Kč / porce Helena Preiszlerová
polévka, vaření, smažení-fritování detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Pražma královská s opečeným bramborem a rajčaty hlavní chod, dietní, rychlé, grilování Pražma královská s opečeným bramborem a rajčaty
Znojemské hovězí hlavní chod, restování pro základ, dušení Znojemské hovězí