Ve vodní lázni

Vaření ve vodní lázni je plynulý a šetrný postup pro jemné např. omáčky


Čokoládovo lanýžový dort

Čokoládový dort s čokoládovým korpusem, krémem a polevou. Prostě všude čokoláda.

Rakousko 17 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, pečení, ve vodní lázni detail »

Holandská omáčka

Holandská omáčka.

Francie 6 Kč / porce Mirek 0777
omáčka, rychlé, ve vodní lázni detail »

Chřest s bramborem a holandskou omáčkou

Chřest s holandskou omáčkou.

Německo 41 Kč / porce Mirek 0777
teplý předkrm, dietní, rychlé, blanšírování, ve vodní lázni detail »

Losos welington

Losos v listovém těstě, špenátu a kořenové zelenině na holandské omáčce.

Mezinárodní Fusion 87 Kč / porce Mirek 0777
hlavní chod, rychlé, pečení, ve vodní lázni detail »

Panna cotta

Vanilkový recept.

Itálie 8 Kč / porce Tihana78
dezerty, rychlé, ve vodní lázni detail »

Sacher dort originál

Recept na Sacher dort je tajný a opravdový originál znají jen v hotelu Sacher a já :)

Rakousko 15 Kč / porce Mirek 0777
dezerty, ve vodní lázni, pečení detail »

Šlehané jahody tří barev

Smetanovo-pudinkový krém a ovocné pyré, to vše s chutí po jahodách.

Evropa 21 Kč / porce Šárka Nekolová
dezerty, ve vodní lázni, postupy studené kuchyně detail »
Hledání receptů:

Spustili  jsme provoz nového portálu plného gastronomie.

Poznejte nový svět, který vás provede světem i profesionální kuchyně. 

Využijte nepřeberné množství variant jak najít inspiraci na cokoliv v gastronomii.

Můžete si převést Vaši domácí kuchařku ze zamaštěných papírků do elektronické podoby - a později jí využívat např. z tabletu ve Vaší kuchyni.

A můžete se do toho pustit ihned. Stačí se jen přihlásit. Zjistíte jak je to jednoduché!

Založením si profilu jako profesionál, získáte unikátní stránku na portálu profikuchari.cz/jmeno.prijmeni  s dokonalým formulářem na prezentační životopis i s vašimi jídly, s možností svého blogu a pod.

Budeme vděčni za jakékoliv postřehy.

Vaše redakce!

Přihlášení
Registrovat se
TOP recepty
Kuřecí špíz Saltimbocca teplý předkrm, dietní, rychlé, restování, pečení Kuřecí špíz Saltimbocca
Marinovaný losos A studený předkrm, rychlé, postupy studené kuchyně, marinování Marinovaný losos A